Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Holé pinďúre bombardujú českú herečku: Júj! Krutá pomsta

Denisa Nesvačilová Zobraziť galériu (7)
Denisa Nesvačilová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Poradila si! Denisa Nesvačilová (29) patrí v susednom Česku medzi celkom obľúbené mladé herečky. A vyzerá to tak, že sa páči aj mnohým mužom. Prostredníctvom sociálnych sietí ju totiž bombardujú rôznymi správami, ktoré sú občas poriadne pikantného charakteru.

„Neposielajte pinďúre!” takýmito slovami sa prihovorila herečka Denisa Nesvačilová fanúšikom počas rozhovoru pre portál super.cz. Kráska, ktorá účinkovala napríklad vo filmoch Jak Básníci čekají na zázrak, Přes prsty, či Mária Terézia a seriáloch Vyprávěj a Slunečná, je totiž celkom zúfalá z toho, že mnoho mužov jej posiela fotky svojej pýchy. 

Denisa Nesvačilová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: CinemArt)

„Nechápem, prečo to robia a úprimne, väčšinou to ani nestojí za to. Normálny chlap takúto vec nepošle. A hlavne, čo tým sleduje, že mi to pošle?” reagovala herečka, ktorá denne dostane aj 25-tisíc správ. Našťastie, nie všetky obsahujú aj spomínaný "exkluzívny" materiál.  

„Neblokujem tých užívateľov. Avšak niektoré extra divné alebo vtipné veci zdieľam na svojom Instagrame. Aby si tí ľudia uvedomili, že mi to vôbec nie je príjemné,” priznala Denisa. Počas rozhovoru tiež zdôraznila, že žiadneho partnera si nehľadá a netúži ani po pozvaniach na rande. Je totiž šťastne zadaná. 

Denisa Nesvačilová dostáva od fanúšikov množstvo správ. Nie všetky sa jej však čítajú príjemne.
Zobraziť galériu (7)
Denisa Nesvačilová dostáva od fanúšikov množstvo správ. Nie všetky sa jej však čítajú príjemne.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Denisa Nesvačilová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu