Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rúško pod bradou, prsia na voľno: Takto kočíkuje promi mamina!

Katy Perry Zobraziť galériu (9)
Katy Perry (Zdroj: SITA)

HAVAJ - Ako mnohé iné smrteľníčky! Katy Perry (36) a Orlando Bloom (44) sa aktuálne nachádzajú na Havajských ostrovoch, kde si užívajú chvíle oddychu. Prominentný pár sa nevyhol pozornosti paparazzov a v médiách sa už objavili ich fotky z pláže. Bulvárnych fotografov mala slávna speváčka v pätách, aj keď sa vybrala na prechádzku s milovanou dcérkou.

Galéria: Katy Perry a Orlando Bloom

Speváčka Katy Perry sa netajila tým, že keď sa v minulosti s hercom Orlandom Bloomom rozišli, bola nešťastná. V tom čase sa jej príliš nedarilo ani po pracovnej stránke. Umelkyňa podľa vlastných slov dokonca uvažovala nad samovraždou. 

Dvojica si k sebe opäť našla cestu a zasnúbili sa. V auguste minulého roka sa im narodila dcérka, ktorej dali meno Daisy Dove. Slávna speváčka nepatrí medzi hviezdne maminy, ktoré sa ukazujú len v dokonalom svetle. Pár dni po pôrode bez okolkov pridala na Instagram fotku, ktorú by mnohé ženy nemali odvahu zverejniť. 


Šokujúca FOTO slávnej speváčky pár dní po pôrode: Preboha! Fakt TOTO dala na internet?


Promi rodičia si aktuálne užívajú relax a oddych na Havajských ostrovoch. Mnohé celebritné krásky aj v takýchto chvíľach dbajú o to, aby vyzerali ako zo žurnálu. Katy veru nie. Dokazujú to paparazzi zábery z prechádzky. Speváčka mala na hlave šiltovku s nápisom MAMA, tepláky a tielko, pod ktoré si nedala podprsenku. Rúško doma nenechala, avšak nemala ho nasadené na tvári, ale zosunuté pod bradou. 

Celebritná mamina Katy Perry na prechádzke.
Zobraziť galériu (9)
Celebritná mamina Katy Perry na prechádzke.  (Zdroj: profimedia.sk)

Katy Perry počas prechádzky.
Zobraziť galériu (9)
Katy Perry počas prechádzky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu