Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce zistenie o hviezde SuperStar: Má s ním dieťa, ale... To vážne?!

Monika Bagárová s partnerom a dcérkou Zobraziť galériu (3)
Monika Bagárová s partnerom a dcérkou (Zdroj: Instagram MB)

PRAHA - Monika Bagárová sa v SuperStar ukázal najprv ako súťažiaca, potom ako porotkyňa. A práve vtedy tesne pred finále porodila svoju dcérku Rumiu. S priateľom je už dva roky, ich dcérka má už osem mesiacov a... Brunetka sa ešte stále osobne nestretla s rodičmi svojho partnera.

Koncom roka 2018 sa prevalilo, že speváčka Monika Bagárová chodí so zápasníkom Makmudom Muradovom. Dvojica bola veľmi rýchlo presvedčená, že k sebe jednoducho patria a začali plánovať bábätko. 

Česká speváčka našla lásku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram.com/bagarovamonika)

Galéria: Monika Bagárová

Ich dcérka Rumia prišla na svet koncom mája 2020. Meno dostala po Makmudovej mame, zaujímavé však je, že Monika sa so svojou potenciálnou svokrou doteraz nestretla! 

Vyplynulo to z jej odpovede v instagramovej výzve Pravda alebo lož. Jeden z fanúšikov totiž nadhodil práve tému, že Bagárová ešte nikdy nevidela Muradových rodičov. A brunetka to označila za pravdivú informáciu. „Nikdy som ich nevidela osobne. Ale sme veľmi často v kontakte a voláme si cez FaceTime. Až situácia dovolí, tak si konečne popestujú a pomaznajú svoju vnučku,” uviedla Monika. 

Šokujúce zistenie o hviezde
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MB)

Makmud je rodák z Uzbekistanu a zrejme chcel nejaký čas počkať, kým svoju priateľku predstaví rodičom. Lenže potom prišla pandémia a všetky cestovateľské plány boli odložené. 

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu