Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Takto chystá večeru exmanželka známeho pracháča: Stiahnuté nohavice a vykúkajúce prsia!

Svadobné foto Richarda Lugnera a Cathy Zobraziť galériu (7)
Svadobné foto Richarda Lugnera a Cathy (Zdroj: isifa)

BERLÍN - Poriadne pikantné zábery! Rakúsky podnikateľ Richard Lugner (88) je celkom známy aj v našich končinách. Práve on je tým mužom, ktorý si na viedenský Opernball pravidelne pozýval slávne svetové celebrity. Hviezdičkou sa vďaka nemu stala aj dnes už jeho exmanželka Cathy (31). Tá nechce upadnúť do zabudnutia, a tak robí všetko pre to, aby na seba aspoň občas strhla pozornosť.

Galéria: Richard Lugner si spoločnosť známych žien vždy užíval.
Rok 2021 nezačal pre Richarda Lugnera najlepšie. 88-ročný podnikateľ si Vianoce a príchod Nového roka užíval na luxusnej dovolenke na Maledivách. Po príchode do rodnej krajiny ho však začali sužovať zdravotné problémy, kvôli ktorým skončil v nemocnici. Podľa medializovaných informácií išlo o ťažkosti spojené s tráviacim traktom. 

Ktovie, či sa o podnikateľov zdravotný stav zaujímala i jeho exmanželka Cathy. Tá koncom roka na Instagrame prezradila, že po mnohých nezhodách sú v občasnom kontakte. Ako uviedla, zvyknú si zagratulovať k narodeninám, či iným sviatkom. 

Cathy sa prezentuje ako influencerka, modelka a playmate. Asi nikoho preto neprekvapí, že jej Instagramový profil je plný polonahých a dráždivých záberov. S fanúšikmi sa naposledy podelila o fotku, ktorá vznikla vo chvíli, keď stála pred chladničkou. „Večera bude hotová. Kto sa chce pridať?” napísala k záberu blonďavá sexica. A veru, na jedlo by pri pohľade na ňu myslel iba blázon. Cathy totiž do objektívu vystavila svoj oblý zadok v úsporných nohavičkách a odhalila aj svoje vnady. 

Cathy Lugner chystala večeru. Našla si tiež čas na to, aby fanúšikom ukázala svoje krivky.
Zobraziť galériu (7)
Cathy Lugner chystala večeru. Našla si tiež čas na to, aby fanúšikom ukázala svoje krivky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Richard LugnerCathy Lugner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu