Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herecká kariéra tohto fešáka je v troskách: Šokujúce výpovede mileniek o zvrátených chúťkach a kanibalizme!

Armie Hammer Zobraziť galériu (11)
Armie Hammer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rok 2021 ešte ani poriadne nezačal a Hollywoodom už otriasa obrovský škandál! Herec Armie Hammer (34), ktorý sa do nedávna mohol pochváliť nielen krásnou rodinou, ale aj sľubne rozbiehajúcou sa kariérou, musi čeliť závažným obvineniam. Niektoré z jeho mileniek totiž zverejnili šokujúce úryvky z ich konverzáciíi, v ktorých sa priznáva ku zvráteným chúťkam a kanibalizmu.

Seriály Zúfalé manželky a Gossip Girl, či filmy Sociálna sieť, Snehulienka, Osamelý jazdec a Hotel Mumbai sú len vybrané z titulov, v ktorých si zahral Armie Hammer. Ten je známy nielen ako herec, ale tiež ako pravnuk ropného magnáta Armanda Hammera, ktorý si plnými dúškami užíva luxus a prepych. 

Armie mal účinkovať aj v pripravovanom počine Shotgun Wedding, kde si mal zahrať po boku božskej Jennifer Lopez. V mediách sa však prevalil poriadny škandál, kvôli ktorému sa herec rozhodol zo zmluvy odstúpiť. „Nebudem reagovať na tieto kraviny. Ale vo svetle brutálnych online útokov proti mojej osobe nemôžem s čistým svedomím opustiť svoje deti na štyri mesiace, aby som mohol nakrúcať film v Dominikánskej republike,” uviedol Hammer, za ktorého si podľa všetkého našli už náhradu. Podľa najnovších informácií sa najviac uvažuje o Joshovi Duhamelovi. Ten je verejnosti známy aj ako bývalý manžel speváčky Fergie.

Armie Hammer úlohu vo filme napokon odmietol. Náhradou za neho má byť Josh Duhamel.
Zobraziť galériu (11)
Armie Hammer úlohu vo filme napokon odmietol. Náhradou za neho má byť Josh Duhamel.  (Zdroj: SITA)

Rozvod čaká aj samotného Hammera. V roku 2016 sa oženil s krásnou Elizabeth Chambers, s ktorou má dve deti. Od minulého leta však spolu nežijú. Práve počas manželstva si mal herec písať s viacerými ženami. Tie teraz na sociálnych sieťach zverejňujú rôzne úryvky z ich konverzácií. „Som vzrušený. Predstavujem si, ako držím tvoje srdce a kontrolujem, ako bije. Som stopercentný kanibal. Chcem ťa zjesť. Je desivé si to priznať. Raz som vyrezal srdce živému zvieraťu a ešte teplé som ho zjedol,” znie vraj v správach, ktoré mal herec posielať istej žene.

Zatiaľ nie je potvrdené, či ide o autentické správy. Ale je isté, že sa začali ozývať ďalšie dámy. Jedna z nich tvrdí, že herec chcel piť jej krv. Iná prezradila, že Armie chcel, aby bola jeho otrokyňou, stala sa jeho majetkom a navrhoval jej, že jej odreže prst a dá si ho vrecka, aby ju mohol mať stále pri sebe.    

Armie Hammer so svojou krásnou manželkou. Idylka v ich vzťahu je minulosťou.
Zobraziť galériu (11)
Armie Hammer so svojou krásnou manželkou. Idylka v ich vzťahu je minulosťou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Armie HammerArmand Hammer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu