Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávny herec dostal kopačky: Takto sa trápi... A jeho bývalá všetkých šokovala!

Ben Affleck a Ana de Armas Zobraziť galériu (8)
Ben Affleck a Ana de Armas (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Na topkách sme vás včera informovali, že vzťah herca Bena Afflecka (48) a krásnej Any de Armas (32) je už minulosťou. Aj keď to vyzeralo tak, že tí dvaja sú pre seba stvorení, opak je pravdou. Zhruba po roku randenia sa nečakane rozišli. Ako sa s nevydareným vzťahom vyrovnávajú?

Pri pohľade na kubánsku herečku Anu de Armas sa nemožno čudovať, že sa do nej Ben Affleck počas filmovania počinu Deep Water zamiloval. A že nešlo len o chvíľkové poblúznenie dokazovali mnohé paparazzi zábery, na ktorých sa zaľúbenci bozkávali. 

Galéria: Ana de Armas je krásna žena
Podľa najnovších informácií je však už tento vzťah minulosťou. Ako sme vás informovali, dvojica sa rozišla počas jedného z mnohých telefonátov, v rámci ktorých preberali svoju budúcnosť. Hlavnou príčinou rozchodu má byť to, že Ana nechce žiť v Los Angeles a Ben sa nechcel sťahovať, lebo chce byť svojim trom deťom stále nablízku. 

Nečakaný ROZCHOD v šoubiznise! Tieto slová mnohým zlomia srdce...

Médiá sú v týchto dňoch plné správ, že hviezdny Affleck dostal kopačky. Sympatický herec dlhé roky bojoval so závislosťou od alkoholu. Ostáva len dúfať, že po rochode nebude hľadať útechu na dne pohárika. Paparazzom sa ho podarilo nafotiť pred domom, keď si bol vyzdvihnúť nejakú zásielku. Pohľad na jeho smutnú a strhanú tvár prezrádza, že práve neprežíva najlepšie obdobie. 

Ben Affleck sa po rozchode trápi.
Zobraziť galériu (8)
Ben Affleck sa po rozchode trápi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na sociálnych sieťach sa v uplynulých dňoch objavili aj zábery krásnej Any. Tá nepôsobi dojmom, že by ju rozchod nejako trápil. Zároveň všetkých poriadne prekvapila. Herečka totiž predviedla nový účes. Keďže ide o dosť radikálnu zmenu, mnohi sa nazdávajú, že si pomohla parochňou. Nuž, čas ukáže, aká je pravda.  

Na YouTube sa objavilo video, v ktorom Ana de Armas predvádza svoj nový účes.
Zobraziť galériu (8)
Na YouTube sa objavilo video, v ktorom Ana de Armas predvádza svoj nový účes.  (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: Ben AffleckAna de Armas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu