Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa speváčka predvádza veľké bruško: Jej muž musel na sex zabudnúť!

Meghan Trainor s milovaným manželom. Zobraziť galériu (11)
Meghan Trainor s milovaným manželom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Čoskoro z nich bude rodina! Speváčka Meghan Trainor (27) a jej manžel - herec Daryl Sabara (28) sa už čochvíľa stanú rodičmi. Ako mnohé ženy v radostnom očakávaní, i známa blondínka si na pamiatku nechala urobiť zaujímavé tehotenské fotky. Čo na ne hovoríte?

Meghan Trainor a Daryl Sabara sa zoznámili na istej párty v roku 2014. Dokopy sa však dali až o dva roky neskôr. A nedávno, dva dni pred Vianocami oslávili druhé výročie sobáša. Prominentný pár si verejne vyznáva lásku pomerne často. „Si najkrajšia žena na svete. Si láskou môjho života a viem, že budeš tou najlepšou matkou pre naše dieťatko,” uviedol napríklad Daryl, ktorý bol v uplynulých mesiacoch zrejme ukrátený o sex so svojou tehotnou ženou. 

Ako Meghan v novembrovom rozhovore pre today.com prezradila, milovať sa s manželom počas tehotenstva jej pripadá čudné. „Mentálne nie som schopná mať sex, keď viem, že je medzi nami náš syn. Síce všetky tehotenské aplikácie a materiály hovoria o tom, že je to skvelý pocit, ale jediné na čo dokážem myslieť je to, že v mojom bruchu je malý chlapček,” uviedla vtedy Trainor. 

Či s pribúdajúcimi týždňami speváčka svoj názor zmenila, nie je známe. S fanúšikmi, ktorých má na Instagrame viac ako 11,5 milióna sa však podelila o zaujímavé tehotenské fotky. A pri pohľade na jej veľké bruško to vyzerá tak, že jej manžel už na manželský sex až tak dlho čakať nebude.  

Viac o téme: Meghan Trainor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu