Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slávna modelka v slzách: Jej milovaný syn (†24) sa predávkoval!

Harry Brant Zobraziť galériu (6)
Harry Brant (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Obrovská bolesť a smútok! Stephanie Seymour (52), ktorá svojho času patrila medzi supermodelky, prežíva neľahké obdobie. Dôvodom je náhla smrť jej milovaného syna Harryho Branta, ktorý mal len 24 rokov. Mladík sa, podobne ako jeho slávna mama, venoval modelingu. Už pár rokov však bojoval so závislosťou na drogách a liekoch, ktoré ho napokon doviedli na druhý svet.

Kate Moss, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, či Stephanie Seymour sú ženy, ktoré v 80. a 90. rokoch zbožňoval hádam každý. Niektoré z nich si okrem úspešnej kariéry stihli založiť rodiny a stali sa z nich matky. 

Posledná spomínaná - Stephanie Seymour je štvornásobnou matkou. S prvým manželom - gitaristom Tommy Andrewsom má syna Dylana Thomasa. Druhému manželovi - pracháčovi menom Peter Brant porodila synov Petra II., Harryho a v roku 2004 dcérku Lily Margaret. 

Prominentná rodina prežíva v týchto dňoch obrovský žiaľ. Dôvodom je náhla smrť syna Harryho. Podľa medializovaných informácií sa 24-ročný mladík predávkoval liekmi na predpis. So závislosťou bojoval dlhší čas. V roku 2016 ho pre držanie drog zatkli a podstúpil odvykačku. Vyzerá to však tak, že svojim démonom opäť podľahol. 

„Ako 24-ročný toho dosiahol veľa. Avšak už nikdy neuvidíme, čo mohol Harry ešte dokázať. Harry nebol len našim synom. Bol tiež perfektným bratom, milovaným vnukom, obľúbeným strýkom a starostlivým priateľom. Jeho sinlá duša priniesla veľa svetla do života iných. Bol nádhernou osobou navonok, aj vo svojom vnútri,” uviedla zdrvená rodina v oficiálnom vyhlásení. 

Harry Brant sa venoval modelingu. Pózoval napríklad pre Vogue, či v kampani značky Balmain. Miloval módu a spolu so starším bratom Petrom sa radi prezentovali ako mužské verzie Paris Hilton a jej sestry Nicky. Ako prezradili rodičia zosnulého Harryho, jeho smrť prišla len pár dní pred tým, ako opätovne plánoval nastúpiť na liečenie. 

Harry Brant so svojou milovanou a slávnou matkou Stephanie Seymour.
Zobraziť galériu (6)
Harry Brant so svojou milovanou a slávnou matkou Stephanie Seymour.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Stephanie SeymourHarry Brant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu