Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna herečka miluje o 32 rokov staršiu kolegyňu: Jej láska všetkých nadchla!

Sarah Paulson Zobraziť galériu (8)
Sarah Paulson (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Romantické vyznanie! Nie je tajomstvom, že herečky Sarah Paulson (46) a Holland Taylor (78) tvoria zamilovaný pár. Dokopy sa dali niekedy v roku 2014 a vyzerá to tak, že láska z ich vzťahu len tak nevyprchá. Dôkazom je krásne narodeninové želanie, ktoré mladšia z dvojice venovala svojej milej.

Keď sa v roku 2015 začalo hovoriť o tom, že herečka Holland Taylor sa zamilovala do výrazne mladšej ženy, viacerí tipovali, že ide o jej kolegyňu Sarah Paulson. Netrvalo dlho a vyšlo najavo, že tieto dohady sú pravdivé a v tajnosti sa schádzajú už niekoľko mesiacov. 

S pribúdajúcimi rokmi prestali herečky svoju náklonnosť a lásku skrývať. Ruka v ruke sa ukázali na vybraných spoločenských akciách a nešetria verejnými prejavmi lásky už ani na sociálnych sieťach. 

Holland v týchto dňoch oslávila 78. narodeniny a Sarah jej gratulovala aj prostredníctvom Instagramu. „Všetky cesty ma vedú k tejto tvári, týmto očiam, tejto duši. Si pre mňa jednoducho všetkým. Pozerám sa na teba. Dnes, zajtra, navždy. Ak sa ti tento obrázok nepáči, si idiot. Ak to uvidíš, tak sa na mňa nehnevaj. Dokonca som ho urobila čierno-biely, lebo máš takéto fotky radšej. Je to dokonalý obrázok dokonalej osoby. Všetko najlepšie k narodeninám, miláčik,” napísala Paulson k fotke svojej lásky. 

Romantické vyznanie nadchlo nielen herečkiných followerov, ale aj množstvo kolegov a hviezd zo šoubiznisu. Viacerí sa zhodli, že Sarah a Holland tvoria skvelý pár. Vám sú sympatické?

Sarah Paulson gratulovala svojej láske Holland Taylor aj verejne.
Zobraziť galériu (8)
Sarah Paulson gratulovala svojej láske Holland Taylor aj verejne.  (Zdroj: Instagram)

Sarah Paulson zverejnila aj niekoľko súkromných záberov.
Zobraziť galériu (8)
Sarah Paulson zverejnila aj niekoľko súkromných záberov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sarah PaulsonHolland Taylor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu