Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pikantná FOTO Kardashianky: To má na sebe len čižmy?!

Khloé Kardashian Zobraziť galériu (12)
Khloé Kardashian (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ostych sa v tejto rodine nenosí! Kardashianky netreba nikomu predstavovať. Každá zo slávnych sestier má na sociálnej sieti Instagram milióny followerov a tiež spolupracuje s rôznymi značkami. Aktuálne na seba strhla pozornosť 36-ročná Khloé, ktorá veľmi dobre vie, že nahota vždy zaujme.

Khloé Kardashian bola dlhé roky označovaná ako najškaredšia z klanu Kardashians. Toto tvrdenie je však už dávno minulosťou. Brunetka výrazne schudla, podstúpila pár skrášľujúcich zákrokov a svojím sestrám je rovnako atraktívnou konkurenciou.

Mamička 2-ročnej dcérky True nijako nezaostáva anii keď je reč o provokácii. Dôkazom je napríklad reklamný záber pre istú značku obuvi. Fotka pôsobí dojmom, akoby sa Khloé postavila pred objektív celkom nahá a jediné, čo má na sebe sú čižmy. 

Asi nikoho neprekvapí, že pod fotkou sa objavilo množstvo ospevných komentárov. „Wau! Vyzeráš božsky. Si krásna žena!” znejú vybrané z nich. Komplimenty pridali aj mnohé ženy, ktoré ocenili i úpravu brunetkinej vizáže.

Khloé Kardashian pôsobí dojmom, akoby pred objektívom pózovala len v čižmách.
Zobraziť galériu (12)
Khloé Kardashian pôsobí dojmom, akoby pred objektívom pózovala len v čižmách.  (Zdroj: Instagram/ Good American)
 

Viac o téme: Khloé Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu