Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chandler z Priateľov vyzerá hrozne, ale... Zásnuby s touto mladou kočkou!

Matthew Perry Zobraziť galériu (8)
Matthew Perry (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Zamilovaný a šťastný! Časy, keď bol Matthew Perry (51) charizmatickým fešákom sú už preč. Seriálový Chandler však fanynky vôbec nerieši. Jeho srdce totiž patrí 29-ročnej Molly Hurwitz, pred ktorou v uplynulých dňoch pokľakol a požiadal ju o ruku.

Galéria: Matthew Perry kedysi a dnes
Seriál Priatelia patrí k počinom, ktoré sa tešili obrovskej popularite. Rovnako tak aj jeho hlavné hviezdy, ktoré netreba nikomu predstavovať. Avšak ustáť a zvládnuť slávu nie je vôbec jednoduché. Svoje by o tom vedel hovoriť aj seriálový Chandler - Matthew Perry. Ten svojho času bojoval so závislosťou od alkoholu, liekov a drog. Situácia bola dokonca taká vážna, že nakrúcanie Priateľov v rokoch 1996 až 1999 si nepamätá.  

Búrlivý spôsob život si vyžadal svoju daň. Matthew sa s pribúdajúcimi rokmi výrzane zmenil a pribudlo aj viacero zdravotných komplikácií. 

V minulosti bol však herec veľký fešák. Jeho šarmu podľahli napríklad božská Julia Roberts, či Heather Graham, sexbomba z Baywatchu Yasmine Bleeth a šesť rokov tvoril pár s herečkou Lizzy Caplan. Ani jedna z týchto dám však slávneho herca nedostala do chomúta. 

Ktovie, či sa to podarí jeho aktuálnej frajerke. 29-ročná Molly Hurwitz je však na dobrej ceste. Ako najnovšie vyšlo najavo, Perry ju zhruba po dvoch rokoch randenia požiadal o ruku. „Našťastie, stalo sa mi to, že randím s najúžasnejšou ženou na tejto planéte,” uviedol na margo zásnub pre magazín People slávny herec. 

Matthew Perry so svojou snúbenicou na fotografii z minulého roka.
Zobraziť galériu (8)
Matthew Perry so svojou snúbenicou na fotografii z minulého roka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Molly Hurwitz je snúbenicou Matthewa Perryho.
Zobraziť galériu (8)
Molly Hurwitz je snúbenicou Matthewa Perryho.  (Zdroj: YouTube.com)

Viac o téme: Matthew PerryMolly Hurwitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu