Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známy raper v šoku: Jeho brata dobodali na smrť a on... Och!

21 Savage Zobraziť galériu (7)
21 Savage (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Chcel by vrátiť čas! 21 Savage (28) patrí medzi najúspešnejších raperov súčasnosti. Na sociálnej sieti Instagram má takmer 12 miliónov followerov, s ktorými sa najnovšie podelil o poriadne šokujúce správy. A to, že jeho o rok mladší brat je mŕtvy. Tragédia je pre neho o to bolestivejšia, že ich posledná spoločná komunikácia nebola najprívetivejšia.

21 Savage sa môže pochváliť nielen sluśnou fanúšikovskou základňou, ale aj soškou Grammy a viacerými vydarenými spoluprácami. Zviditeľnil ho aj vzťah s kontroverznou modelkou Amber Rose, či výstredný imidž. Vo februári minulého roka skončil za mrežami. Ako vyšlo najavo, umelec, ktorý o sebe vyhlasoval, že sa narodil v Atlante, v skutočnosti pochádza z Londýna a za veľkou mlákou sa zdržiaval zhruba 10 rokov ilegálne. 

21 Savage v minulosti tvoril pár s Amber Rose.
Zobraziť galériu (7)
21 Savage v minulosti tvoril pár s Amber Rose.  (Zdroj: SITA)

Ako informujú zahraničné médiá, známy raper v týchto dňoch oplakáva smrť svojho mladśieho brata Terella Davisa. Ten zahynul po tom, čo ho v londýnskych uliciach bodol nožom istý známy. „Bol nakúpiť pre svoju starú mamu. So spomínaným priateľom zrazu prišli do konfliktu a začalis a hádať. V istom okamihu vytiahol nôž a Terella ním bodol.” uviedol pre dailymail.co.uk zdroj z okolia rodiny. 

Tragédiu potvrdil na svojom Instagrame aj samotný raper. Ten zverejnil bratovu fotku i spoločný záber z detstva. „Nedokážem uveriť tomu, že ťa niekto zabil. Vybil som si na tebe zlosť. Kiežby som vrátil tie s*ačky späť,” napísal na instagrame raper. Z jeho slov vyplýva, že s bratom boli pohádaní. 

21 Savage na Instagrame oplakáva smrť svojho brata.
Zobraziť galériu (7)
21 Savage na Instagrame oplakáva smrť svojho brata.  (Zdroj: Instagram)

Brata známeho rapera v Londýne dobodali na smrť.
Zobraziť galériu (7)
Brata známeho rapera v Londýne dobodali na smrť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: 21 Savage
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu