Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hollywoodsky sexsymbol má zase prázdnu posteľ: Románik s vydatou sexicou je už minulosť!

Brad Pitt Zobraziť galériu (7)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je koniec! Vyzerá to tak, že Brad Pitt (56) po skrachovanom manželstve s Angelinou Jolie (45) nedokáže nájsť svoju spriaznenú dušu. Jeden z najsexi hollywoodskych hercov má za sebou viacero milostných románikov, avšak ani jeden z nich nemal príliš dlhé trvanie. Podľa medializovaných informácii sa už prestal stýkať aj so svojou poslednou milenkou - modelkou Nicole Poturalski (27).

Koncom augusta vyšlo najavo, že Brad Pitt si užíva romantickú dovolenku vo svojom sídle vo Francúzsku v spoločnosti krásnej Nicole Poturalski. Fanúšikovia boli nadšení, keďže modelka mnohým pripomínala Angelinu Jolie.

Vydatá Nicole Poturalski bola údajne milenkou Brada Pitta.
Zobraziť galériu (7)
Vydatá Nicole Poturalski bola údajne milenkou Brada Pitta.  (Zdroj: Instagram)

Ako sa ale neskôr ukázalo, kráska je vydatá za majiteľa prestížnej berlínskej reštaurácie - Rolanda Maryho, s ktorým ma syna. Paradoxne to bol práve on, kto svoju krásnu ženu zoznámil s hollywoodskym idolom. 

Nicole po prevalení týchto informácií čelila nenávistným komentárom na sociálnych sieťach. Ktovie, či aj toto malo podiel na tom, že románik dvojice je už minulosťou. Zdroj z hercovho okolia však pre magazín People prezradil, že Nicole a Brad svoj románik od začiatku nebrali príliš vážne a chceli si spolu hlavne užiť. 

S menom Brada Pitta boli v posledných rokoch spájané viaceré krásky. Okrem spomínanej Nicole to boli aj herečky Sienna Miller a Charlize Theron, profesorka z Cambridgskej univerzity Neri Oxman, či pehavá a menej známa herečka Alia Shawkat. Sexi herec bol spájaný aj s exmanželkou Jennifer Aniston, ktorú by po jeho boku radi videli mnohí fanúšikovia. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či to bude práve ona, kto najbližšie skončí v Pittovej posteli...

Viac o téme: Brad PittNicole Poturalski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu