Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Fľakatá modelka vyvetrala milenca aj prsia: Fíha, veď jej vidno bradavky!

Winnie Harlow Zobraziť galériu (9)
Winnie Harlow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Podprsenku nechala doma! To bolo pri pohľade na modelku Winnie Harlow (26) jasné každému. Kráska, ktorá hviezdi v modelingu aj napriek kožnému ochoreniu, si nedávno vyšla na rande so svojim frajerom. A outfit zvolila vcelku odvážny - Aha!

Časy, keď boli hviezdami modelingu len bezchybné a dokonalé krásky, sú našťastie preč. V uplynulých rokoch sa podarilo uspieť viacerým plus size modelkam a za zmienku rozhodne stojí aj kariéra Winnie Harlow. 

Kanadská modelka trpí ochorením vitiligo, avšak zo svojho nedostatku urobila svoje poznávacie znamenie a na nedostatok pracovných príležitosti sa nemôže sťažovať. Na sociálnej sieti Instagram ju sleduje 8,3 milióna followerov a nemá núdzu ani nápadníkov. 

V minulosti randila napríklad s pretekárom Lewisom Hamiltonom, raperom Wizom Khalifom, či spevákom menom Maluma. Od marca tohto roka je frajerkou basketbalistu Kyle Kuzmu.

Zaľúbenci si nedávno vyšli na rande a v pätách mali paparazzov. Dvojicu nešlo prehliadnuť. Športovec zvolil pomerne výrazný outfit a ani jeho krásna frajerka nepripomínala šedú myšku. Winnie na sebe dokonca mala odvážne strihaný crop top, spod ktorého jej presvitali bradavky. Nuž, v prípade modelky nič prekvapivé, nie?

Winnie Harlow s frajerom Kyle Kuzmom.
Zobraziť galériu (9)
Winnie Harlow s frajerom Kyle Kuzmom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Winnie Harlow sa nebojí provokatívnych outfitov.
Zobraziť galériu (9)
Winnie Harlow sa nebojí provokatívnych outfitov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Winnie Harlow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu