Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bývalka herca z Baywatchu je na dne: Kedysi sexi blondínka, dnes... Och, to je žalostný pohľad!

Loni Willison a Jeremy Jackson v čase, keď tvorili šťastný pár. Zobraziť galériu (6)
Loni Willison a Jeremy Jackson v čase, keď tvorili šťastný pár. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Skončila na úplnom dne! Reč je o bývalej modelke Loni Willison (37), ktorá bola svojho času manželkou herca Jeremyho Jacksona (40), známeho z úspešného seriálu Baywatch. Problémy s drogami a psychické ťažkosti priviedli niekdajšiu sexicu až na ulicu, kde sa ju nedávno podarilo nafotiť bulvárnym fotografom.

Neodmysliteľnou súčasťou populárneho seriálu Baywatch bol aj herec Jeremy Jackson. Ten stvárnil Hobieho Buchannona - syna Mitcha Buchannona, ktorého hral David Hasselhoff. V médiách sa neraz spomínalo, že z chlapčaťa vyrástol fešný svalovec. Spolu so svojou ženou Loni Willison, s ktorou mal svadbu v roku 2012, tvorili svojho času pár hodný titulných stránok. 

Jeremy Jackson a Loni Willison svojho ćasu tvorili takýto pekný pár.
Zobraziť galériu (6)
Jeremy Jackson a Loni Willison svojho ćasu tvorili takýto pekný pár.  (Zdroj: isifa)

Obaja z dvojice však časom začali holdovať alkoholu a drogám. Dva roky po svadbe prišiel rozvod. Loni uviedla, že slávny manžel sa ju vraj v záchvate zlosti pokúšal zaškrtiť. 

V roku 2015 sa v médiách objavili správy, že Jeremy nožom napadol istého muža a skončil v rukách policajtov. Ani v prípade Loni to však v uplynulých rokoch nebolo vôbec ružové...

Ako prezrádzajú najnovšie zábery bulvárnych fotografov, z niekdajšej modelky je dnes bezdomovkyňa. Nafotili ju v uliciach ako tlačí nákupný vozík, v ktorom má všetok svoj "majetok". „Nechcem pomoc od nikoho. Mám sa dobre a nechcem hovoriť s nikým z mojiich priateľov. S Jeremym v posledných rokoch nie som v kontakte,”  uviedla pre The Sun niekdajšia kráska.

„Mám kde prespať a mám jedlo. Občas zoženiem nejaké peniaze a jedlo sa dá nájsť v smetiakoch pri obchodoch. Je tam toho veľa,” šokovala Loni. Tiež dodala, že už zhruba rok sa neumyla. Nazdáva sa, že jej to pomáha v tom, aby ju nikto neobťažoval. 

Na Loni Willison je žalostný pohľad.
Zobraziť galériu (6)
Na Loni Willison je žalostný pohľad.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jeremy JacksonLoni Willison
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu