Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávny český herec sa korony nebojí: Porazil iný smrtiaci vírus!

Pavel Nový a Zdena Studenková Zobraziť galériu (7)
Pavel Nový a Zdena Studenková (Zdroj: Ústřední půjčovna filmů)

PRAHA - Česká republika má stále viac nakazených, no herec Pavel Nový (72) sa koronavírusu neobáva, hoci patrí do rizikovej skupiny. Spolieha sa na svoju imunitu a fakt, že pred rokmi už bojoval s iným smrtiacim vírusom a porazil ho.

Celý svet má strach z nového koronavírusu a situácia v Česku sa zhoršuje každým dňom. Herec Pavel Nový strach nemá, hoci využíva na cestovanie hromadnú dopravu. 

V minulosti sa totiž stretol s ešte desivejšou diagnózou. „Prečo by som sa mal báť nejakej choroby? Ja som už bol mŕtvy a tiež z vírusu. Viem, aké je to svinstvo, ale že by som sa bál? Nie! Čoho? Buď ma to stretne a vyhryziem sa z toho, alebo nie,” povedal hrdinsky herec pre Aha!

Pavel Nový
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: CT)

V roku 2007 totiž skončil na vozíku po tom, čo sa nakazil západonílskou horúčkou. Tá mu spôsobila opuch mozgu a vírus mu napadol celý nervový systém, takže mu ochrnulo celé telo. Po liečbe musel absolvovať rehabilitácie a už vtedy istá pracovníčka rehabilitačného centra povedala českým novinárom, že Pavel Nový má športového ducha, nevzdáva sa a je maximálne disciplinovaný. 

Aj teraz evidentne verí, že mu tieto vlastnosti pomôžu. „Spolieham sa na seba a svoju vypestovanú imunitu a spôsob života. Bývam na dedine, tam to veľmi nekoluje, do Prahy chodím len zarábať peniaze,” uviedol herec. Snáď sa mu naozaj podarí nenakaziť sa koronavírusom. 

Pavel Nový
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Pavel Nový
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu