Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladá herečka odhodila zábrany: Kedysi stres z odhalených scén, dnes... Aha, celkom nahá!

Lili Reinhart Zobraziť galériu (9)
Lili Reinhart (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Herečka Lili Reinhart (24) sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli Riverdale. Tvorcovia jej dopriali aj odhalené scény a mladá plavovláska sa musela svetu ukázať v spodnej bielizni. Netajila sa tým, že jej to nebolo príliš príjemné. Keď v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram záber, na ktorom pózuje nahá, fanúšikov poriadne prekvapila.

Lili Reinhart patrí medzi mladé herečky, o ktorých ešte budeme zrejme dosť počuť. Okrem pôsobenia v seriáli Riverdale sa môže pochváliť napríklad aj účinkovaním vo filme Zlatokopky, v ktorom si zahrala napríklad s božskou Jennifer Lopez. 

V médiách sa dosť hovorilo i o jej súkromí. Herečkiným frajerom totiž bol kolega zo seriálu Riverdale - Cole Sprouse. Dvojica sa však začiatkom roka rozišla. Plavovláska krátko na to prehlásila, že je bisexuálka. 

Aktuálne na seba strhla pozornosť fotkami, ktoré zverejnila na svojom Instagrame. Lili si totiž zaspomínala na obdobie, keď dodržiavala karanténu. Okrem iného tam bola aj fotka, na ktorej je nahá. Ako prezrádzajú komentáre, fanúšikov týmto krokom ozaj potešila.  

Lili Reinhart
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lili Reinhart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu