Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brenda z Beverly Hills bojuje s rakovinou: Najnovšie FOTO a otvorený rozhovor!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (5)
Shannen Doherty (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Statočná bojovníčka! Shannen Doherty (49), ktorá sa preslávila ako Brenda v seriáli Beverly Hills 90210, už dlhší čas bojuje s rakovinou. Vo februári tohto roka priznala, že zákerná choroba sa jej opäť vrátila a je v poslednom štádiu. V týchto dňoch poskytla úprimný rozhovor magazínu Elle, na stránkach ktorého sú aj jej aktuálne zábery. Ich autorom je fotograf a herečkin manžel Kurt Iswarienko.

V roku 2015 bola herečke Shannen Doherty diagnostikovaná rakovina prsníka. Počas svojho boja so zákernou chorobou sa prostredníctvom sociálnej siete Instagram delila so svetom takmer o všetko. Nemala problém hovoriť o liečbe, zverejňovala rôzne fotografie a mnohým ľuďom s rovnako náročným osudom dodávala takýmto spôsobom odvahu. 

Potom sa herečka radovala z dobrých výsledkov a zdalo sa, že nad zákernou chorobou vyhrala. Vo februári tohto roka však vyšlo najavo, že seriálová Brenda opäť zvádza svoj boj a zhruba rok to tajila. Na sociálnych sieťach sa už ku chorobe príliš nevyjadruje. 

Obľúbená herečka však v týchto dňoch poskytla rozhovor magazínu Elle. V ňom okrem iného prezradila, že plánuje svojim blizkym nahrať odkazy a napísať listy na rozlúčku. „Ešte som sa k tomu nedostala, ale musím to spraviť. Potrebujem svojej mame povedať tak veľa vecí. Chcem, aby môj manžel vedel, čo pre mňa znamená. Avšak vždy, keď k tomu dôjde, cítim sa divne. Akoby som sa vzdávala. A ja sa nechcem vzdať,” poznamenala herečka.  

Doherty priznala, že si teraz užíva každú jednu chvíľu a teší sa aj z maličkostí. „Cítim sa ako veľmi zdravý človek. Je ťaźké sa so všetkými lúčiť, keď mám pocit, že budem žiť ešte 10 alebo 15 rokov. Každý človek, ktorý bojuje s rakovinou, sa s tým stretáva. Ostatní vás už odpísali. Ale ja to tak nechcem. Mám v sebe ešte toľko života,” dodala. 

Shannen Doherty na aktuálnej fotografii, ktorá je súčasťou najnovšieho vydania Elle.
Zobraziť galériu (5)
Shannen Doherty na aktuálnej fotografii, ktorá je súčasťou najnovšieho vydania Elle.  (Zdroj: Kurt Iswarienko pre Elle)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu