Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tri mesiace po smrti známej herečky: ŠOK pre fanúšikov! Ak je toto pravda...

Naya Rivera Zobraziť galériu (8)
Naya Rivera (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sú pobúrení! Uplynuli takmer tri mesiace od tragickej smrti herečky menom Naya Rivera († 33), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v obľúbenom seriáli Glee. Z nehody, ktora jej bola osudnou, boli zarmútení nielen fanušikovia, ale samozrejme aj jej najbližší a priatelia. V médiách sa aktuálne objavili spoločné fotky jej sestry a bývalého manžela, ktoré na sociálnych sieťach vyvolali búrlivé reakcie.

Sú z nich milenci? Aj túto otázku si v súvislosti so sestrou a bývalým manželom herečky Nayi Rivera kladú mnohí. Ryan Dorsey a Nickayala Rivera trávia spolu dosť času a podľa najnovších infromácií sa dokonca nasťahovali do spoločnej domácnosti. 

Fanúšikovia mŕtvej herečky na dvojicu prostredníctvom sociálnych sietí útočia a dvojica musí čeliť mnohým nepríjemným komentárom. 

Nickayala preto zverejnila na Instagrame svoje stanovisko. „V týchto temných časoch sú tými najdôležitejšími vecami v  mojom živote priatelia a rodina. Byť tu pre môjho synovca,” uviedla tmavovláska, ktorá sa na svoju zosnulú sestru dosť podobá. „Netrápi ma, ako to vyzerá, pretože nik nevidí tie všetky tie bolestivé momenty, ktoré prežívame. Najdôležitejšia vec, ktorú som sa naučila, je prejaviť súcit, nesúdiť ostatných a vážiť si každý moment,” dodala. 

Naya Rivera bola vyhlásená za mŕtvu 8. júla tohto roka. Utopila sa, keď si spoločne so synom Joseym spravili výlet na jazero Piru. Herečka prenajala čln, na ktorom neskôr našli už len chlapca v záchrannej veste. Podľa všetkého sa jej ho podarilo ešte zachrániť a potom sa utopila. 

Ryan Dorsey a Naya Rivera v čase, keď tvorili pár.
Zobraziť galériu (8)
Ryan Dorsey a Naya Rivera v čase, keď tvorili pár.  (Zdroj: SITA)

Takto vyzerá sestra zosnulej herečky.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá sestra zosnulej herečky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Naya Rivera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu