Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Schudnutá herečka v spoločnosti s milencom: Wau! Zbalila fakt fešáka

Rebel Wilson Zobraziť galériu (8)
Rebel Wilson (Zdroj: Instagram RW)

MONACO - Priam žiari! Reč je o herečke Rebel Wilson (40), ktorá v priebehu uplynulého roka poriadne zatočila so svojou nadváhou. Chudšiu postavu predviedla vo štvrtok na podujatí Planetary Health Gala in Monaco, kde však zaujala aj sympatickým mužom po svojom boku. Čo na tento párik hovoríte?

Zdravšia, krajšia a zamilovaná! Na topkách sme vás už viackrát informovali o tom, že Rebel Wilson, pre ktorú bola od nepamäti typická kyprá postava, výrazne schudla. Hoci si aj s nadváhou dala záležať, aby na červenom koberci vyzerala dobre, teraz jej to svedčí oveľa viac. 

Galéria: Premena herečky Rebel Wilson
Známa blondínka sa predviedla na spoločenskom podujatí v Monaku, ktoré organizoval knieža Albert a jeho krásna žena Charlene. Ich pozvanie prijali aj mnohé iné hviezdy. Spomenúť možno herečky Kate Beckinsale, Siennu Miller, či Helen Mirren, ktorej robil spoločnosť aj jej manžel. V spoločnosti sa ukázala aj modelka Cindy Bruna, Johnny Depp, či speváčka Leona Lewis. Hádam každý z prítomných hostí mal na tvári rúško, ktoré si pri pózovaní fotografom skladali z tváre. 

Knieźa Albert so svojou krásnou manželkou Charlene.
Zobraziť galériu (8)
Knieźa Albert so svojou krásnou manželkou Charlene.  (Zdroj: profimedia.sk)
  

Značnú pozornosť si užila aj spomínaná Rebel Wilson. Tá vzala na podujatie aj svojho frajera menom Jacob Busch, s ktorým mali v podstate spoločenskú premiéru. Podľa informácií magazínu People dvojicu zoznámil spoločný priateľ minulý rok. Keď vypukla pandémia COVID-19, on bol v Los Angeles, Rebel sa zdržiavala v rodnej Austrálii. Po nedávnom návrate do Ameriky sa stretli a ich vzťah je už oficiálny.   

„Je to veľký gentleman so starými spôsobmi. Správa sa k nej veľmi pekne. Obaja sa aj podporujú a motivujú sa na ceste k zdravšiemu životnému štýlu,” uviedol zdroj z herečkinho okolia. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či Rebel uvidíme čoskoro vo svadobnom...

Rebel Wilson so svojím novým frajerom Jacobom.
Zobraziť galériu (8)
Rebel Wilson so svojím novým frajerom Jacobom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu