Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prasklo tajomstvo slávnych pracháčov: Neuveriteľné, že sa im TOTO podarilo tajiť!

Tamara Ecclestone so svojím otcom Berniem. Zobraziť galériu (9)
Tamara Ecclestone so svojím otcom Berniem. (Zdroj: Instagram)

ŠVAJČIARSKO - Obrovská novinka! Bernie Ecclestone (89), úspešný podnikateľ, bývalý šéf F1 a miliardár, sa na prahu 90-tky stal štvornásobným otcom. Synček Ace však nie je jediným prírastkom v slávnej famílii. Ako v týchto dňoch vyšlo najavo, pracháčová dcéra Tamara (36), ktorá je médiám a verejnosti dobre známa, pred týždňom priviedla na svet svoju druhú dcérku. Prekvapivé na tom je, že o tehotenstve vedeli len jej najbližší.

Keď sa verejnosť dozvedela, že Bernie Ecclestone sa pár mesiacov pred oslavou 90. narodenín stane štvornásobným otcom, mnohí boli v šoku. Rovnako prekvapivé sú však aj správy o tom, źe jeho prostredná dcéra Tamara bola tehotná. 

Kráska je aktívna na sociálnej sieti Instagram, kde kedysi pravidelne zverejňovala svoje fotky. V poslednom obobí je však jej profil plný záberov 6-ročnej dcérky Sophie, prípadne tam dávala fotky, na ktorých jej bolo vidno len tvár. 

Len málokto preto tušil, že Tamara nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. „Tamara priviedla na svet dievčatko v pôrodnici, kde sa narodil môj syn Ace. Bábätko aj mamička sa majú skvele,” uviedol pre médiá známy pracháč. Zároveň prezradil, že dievčatko dostalo meno Serena. 

„Serena a Ace sú si vekovo blízki, takže sa budú môcť spolu hrať, keď vyrastú. Som šťastný, že ju tu máme a že sa naša família opäť rozrástla,” uzavrel. Nuž, nechajme sa prekvapiť, kedy ju hrdá mamička Tamara ukáže svetu. 

Tamara Ecclestone zverejňovala na instagrame prevažne fotky svojej staršej dcérky, či zábery, na ktorých jej vidno len tvár-
Zobraziť galériu (9)
Tamara Ecclestone zverejňovala na instagrame prevažne fotky svojej staršej dcérky, či zábery, na ktorých jej vidno len tvár-  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tamara Ecclestone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu