Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovský TRAPAS známeho herca: Omylom zverejnil fotku svojho penisu!

Chris Evans Zobraziť galériu (3)
Chris Evans (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LOS ANGELES - Nepríjemné! Chris Evans (39), ktorý sa do mysle mnohých vryl ako Captain America, sa v uplynulých dňoch postaral o poriadny prešľap. Vďaka nepozornosti sa s celým svetom podelil o pikantný záber zo svojho mobilu. Ako svoj trapas okomentoval?

Sociálne siete sú skvelým prostriedkom na to, aby celebrity a hviezdy mohli komunikovať so svojimi fanúšikmi. Výnimkou nie je ani Chris Evans. Ten sa ale s followermi podelil aj o zábery, ktoré mali pred svetom zostať skryté. 

Chris totiž zverejnil video, v ktorom spoločne s príbuznými hrajú spoločenskú hru. Na tom by nebolo nič zlé. Avšak na konci videa sa objavila obrazovka s náhľadom galérie z jeho mobilu. Medzi nimi priam kričala fotka, ktorá zachytáva jeho pohlavný úd v plnej paráde. 

Keď si herec svoj prešľap uvedomil, hneď príspevok zmazal. Medzitým sa však už našlo pár dobrákov, ktorí si spravili screenshot a záber vo veľkom zdieľali po sociálnych sieťach. 

Za zmienku stojí, že mnohí Evansa bránia. Prešľap na sociálnych sieťach komentujú aj jeho priatelia a kolegovia. „Včera som nebol na sociálnych sieťach. Čo mi ušlo?” napísal hercov brat Scott. Neskôr sa vyjadril sa aj samotný herec. Nepríjemnú situáciu využil na to, aby pozornosť fanúšikov upriamil iným smerom. „A teraz, keď už mám vašu pozornosť... 3. novembra choďte voliť,” reagoval Chris. 

   

Viac o téme: Chris Evans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu