Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známeho herca načapali s ďalšou kráskou: Aha, veď to je dcéra doktorky Quinnovej!

Brian Austin Green Zobraziť galériu (8)
Brian Austin Green (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na ženy nezanevrel! V máji tohto roka sa prevalilo, že Brian Austin Green (47) a jeho žena Meghan Fox (34) sa rozišli. Kráska odkopla otca svojich troch synov kvôli mladšiemu raperovi. Paparazzi od vtedy nafotili hviezdu seriálu Beverly Hills 90210 s rôznymi ženami. Naposledy s dcérou slávnej herečky.

Vo vzťahu Megan Fox a Briana Austina Greena to už neraz škrípalo. Problémy sa im doposiaľ vždy darilo prekonať. Avšak teraz sa zdá, že je ich láske definítvne koniec. Krásna herečka o novom milencovi menom Machine Guy Kelly hovorí ako o svojej spriaznenej duši. 

Zdá sa, že spriaznenú dušu hľadá aj Brian Austin Green. Toho médiá spájali najskôr s kontroverznou zlatokopkou Courtney Stodden, neskôr s potetovanou modelkou Tinou Louise. V uplynulých dňoch ho paparazzi nafotili v spoločnostii dlhonohej brunetky. 

Dvojica si spolu dopriala obed a po krátkej prechádzke si ešte spolu posedeli na lavičke. Neznáma kráska nie je až tak celko neznáma. Je to totiž Jennifer Flynn, ktorá je dcérou herečky Jane Seymour, známej ako doktorka Quinnová z rovnomenného seriálu. 

Aj keď by Brian a Jennifer tvorili pekný pár, podľa medializovaných informácií malo ísť len o pracovné stretnutie. Nuž, nechajme sa prekvapiť, kto sa najbližšie objaví po hercovom boku. 

Brian Austin Green počas stretnutia s krásnou Jennifer Flynn
Zobraziť galériu (8)
Brian Austin Green počas stretnutia s krásnou Jennifer Flynn  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Megan FoxBrian Austin Green
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu