Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známa modelka šokovala fanúšikov: Preboha! Čo to má s tvárou?

Paulina Porizkova Zobraziť galériu (5)
Paulina Porizkova (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - S monoklami na očiach! Paulina Porizkova (55) síce nepatrí medzi najmladšie modelky, avšak pri prezeraní jej instagramového profilu by nám mnohí dali za pravdu, že za mladými kráskami nijako nezaostáva. Na internet bežne dáva provokatívne zábery, na ktorých je odhalená a nemá problém občas zverejniť aj šokujúci príspevok.

Galéria: Paulina Porizkova nepatrí do starého železa. 
Šoubiznis je dnes už plný zrelších dám, ktoré na svoj vek jednoducho vôbec nevyzerajú. V boji s pribúdajúcimi rokmi je celkom úspešná aj slávna rodáčka z Prostějova, úspešná americká modelka, Paulina Porizkova. 

Sympatická blondínka oslávila v apríli 55. narodeniny, avšak štíhlou figúrou hravo zatieni aj mnohé mladšie dámy. Pri pohľade na modelkine fotky v bikinách musí byť každému jasné, že si svoj jedálniček stráži a pravidelne cvičí. 

Paulina však dbá aj o svoju pleť. A hoci hrdo priznáva vrásky, raz za čas si dopraje aj nejakú procedúru. V uplynulých dňoch sa k tomu na instagrame sama priznala. Dokonca zverejnila záber, ktorý by svetu mnohé iné ženy neukázali. 

Porizkova totiž podstúpila ultraterapiu a ošetrenie plazmovým perom, pri ktorom jej vpichy s krvnou plazmou majú omladiť okolie očí. „Vyzerám čudne, ale cítim sa dobre,” napísala k fotke modelka, ktorá fanúšikom ochotne odpovedala aj na ďalšie otázky týkajúce sa zákroku. 

Paulina Porizkova zverejnila na instagrame aj takúto fotku. 
Zobraziť galériu (5)
Paulina Porizkova zverejnila na instagrame aj takúto fotku.   (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Paulina Porizkova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu