Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa speváčka provokuje aj oblečená: Svetu ukázala (ne)opálené prsia!

Lana Del Rey Zobraziť galériu (9)
Lana Del Rey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ani ona nezaostáva! Mnohé speváčky sú si dobre vedomé, že niektorých fanúšikov potešia fotky, na ktorých predvádzajú svoj sexepíl. Sociálne siete sú vďaka tomu plné záberov speváčok v biknách a dokonca aj v Evinom rúchu. Speváčka Lana Del Rey (35) sa takto príliš neprezentuje. V uplynulých dňoch ale aj tak zaujala.

Melanchólia a svojský imidž sú poznávacie znamenia speváčky a skladateľky Lany Del Rey. Tá nikdy nemala potrebu byť vnímaná ako sexi cica a keď sa objavila na červenom koberci, ta pripomínala skôr šedú myšku, než neprehliadnuteľnú bohyňu.

Aj jej followeri dobre vedia, že sexi fotky na jej instagramovom profile jednoducho nenájdu. V týchto dňoch však spravila výnimku a zverejnila záber, ktorý rozhodne potešil jej mužských priaznivcov. Lana pred objektívom pózovala v kockovanej košeli a žltom tope s výrazným výstrihom. Ten odhalil jej prsia, ktoré mala opálené podľa plaviek.

Niektoré celebritné krásky by mali problém sa takto ukázať. Dokonca mnohé bežné smrteľníčky nie sú nadšené, keď majú (ne)opálené prsia. Avšak Lana je práveže celkom rada, že sa od iných môže odlíšiť...

Lana Del Rey predviedla (ne)opálené prsia.
Zobraziť galériu (9)
Lana Del Rey predviedla (ne)opálené prsia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lana Del Rey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu