Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda (†33) seriálu Glee sa utopila v jazere: Príčina smrti známa... Vyjadrenie súdneho lekára!

Naya Rivera sa utopila v jazere. Stihla zachrániť svojho 4-ročného syna. Zobraziť galériu (6)
Naya Rivera sa utopila v jazere. Stihla zachrániť svojho 4-ročného syna. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Presne 5 dní trvalo, kým sa záchranárom podarilo nájsť nezvestnú herečku z obľúbeného seriálu Glee. Naya Rivera (†33) sa išla člnkovať so svojím synom na jazero, no po niekoľkých hodinách našli na loďke už len chlapca. Dnes je už jasné, čo sa v osudné chvíle dialo. Toto je vyjadrenie súdneho lekára!

Pred týždňom sme na Topkách informovali o zmiznutí len 33-ročnej herečky Naye Rivera. Hviezda obľúbeného amerického seriálu Glee si v stredu dopoludnia požičala čln a so 4-ročným synom sa vydala na jazero Piru. Keď sa nevrátila v dohodnutú hodinu, majiteľ požičovne sa ich vydal hľadať. 

Galéria: Do pátracej akcie po herečke sa zapojili aj jej najbližší.

Po asi troch hodinách našiel opustenú loď so spiacim chlapcom v záchrannej veste. Jeho mama však chýbala. Podľa šerifa si dvojica bola zaplávať v oblasti, kde je to povolené, pričom herečka na sebe nemala záchrannú vestu. Polícia pracuje s verziou, že sa plavidlo dostalo do vodného prúdu a ten ho unášal preč. 


V jazere, kde zmizla hviezda Glee, našli mŕtvolu: FOTO, ktoré trhajú srdce!


Josey pátraciemu tému prezradil, že mama ho dotlačila späť na loď, no keď sa otočil, tak len videl, ako mizne pod vodou. „Musela vynaložiť množstvo úsilia a energie, aby dostala synčeka späť na loď. Avšak už nevládala zachrániť seba,“ povedal Bill Ayub na tlačovej konferencii. 

Tieto slová potvrdzuje aj súdny lekár. „Príčinou smrti je utopenie a spôsobom nehoda,“ skonštatovala kancelária súdneho lekára okresu Ventura. Tým definitívne zmietli zo stola všetky konšpirácie o tom, že by mohlo ísť o samovraždu.


Konšpiračná teória o smrti hviezdy Glee: Zrejme sa utopila v jazere, ale... Naznačila vlastnú smrť?!


Po herečkinom zmiznutí sa totiž objavili teórie, že popisom k poslednej zverejnenej fotke „Just two of us,“ narážala na rovnomennú pieseň od Eminema. V tej sa totiž spieva o matke, ktorá sa so svojím potomkom ocitne na jazere a bohužiaľ sa v ňom utopí. „Mama sa hodí do jazera,“ dala by sa preložiť jedna z viet textu. Dnes je však už jasné, že ide len o zvláštnu zhodu náhod.

Hviezda (†33) seriálu Glee
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram N.R.)

Viac o téme: Naya Rivera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu