Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Youtuberka (†24) sa tešila na bábätko: Náhla smrť pár dní pred pôrodom!

Nicole Thea Zobraziť galériu (10)
Nicole Thea (Zdroj: Instsgram)

LONDÝN - Namiesto radosti tragédia! Influencerka Nicole Thea († 24) sa vo svete internetu tešila značnej popularite. Na youtube mala viac ako 85 tisíc odberateľov, na instagrame 219 tisíc followerov. Všetci vedeli, ako veľmi sa teší na príchod svojho synčeka na tento svet. Pred pár dňami však prišli šokujúce správy. Tehotná hviezda náhle zomrela.

Vydarené tehotenské fotky a videá, v ktorých hovorila aj o pocitoch z toho, že nosí pod srdcom dieťatko. Tým všetkým zásobovala influencerka Nicole Thea svojich priaznivcov. V týchto dňoch však na jej instagram pridala odkaz jej mama. 

„Všetkým priateľom a podporovateľom s obrovským smútkom oznamujem, že Nicole a jej synček Reign v sobotu ráno zomreli. Naše srdcia sú zronené a bojujeme s tým, čo sa stalo. Odpočívaj v pokoji, moje krásne dievčatko a vnuk. Budete mi chýbať, až kým sa znova nestretneme vo večnosti,” napísala pod dcérinou fotkou zronená mama.   

Spoločne s partnerom svojej dcéry sa dohodli, že postupne zverejnia videá, ktoré mala Nicole vopred pripravené. Príčina úmrtia mladej ženy, ktorá bola v ôsmom mesiaci tehotenstva, nie je známa.  

Nicole nehovorila o tom, že by počas tehotenstva mala nejaké problémy. Nedávno sa s fanúšikmi podelila o video, v ktorom hovorila, že ju potrápili výkyvy nálad. „Som teraz oveľa viac emotívnaV jednej sekunde sa cítim dobre a hneď na to začnem plakať. A občas sa mi ťažko dýcha. Prejdem sa cez miestnosť a mám pocit, že umieram. Občas sa mi zdá, akoby ma dieťatko zvnútra pojedalo,” poznamenala do kamery Nicole, ktorej smrť zasiahala nielen jej fanúšikov.

Nicole Thea sa tešila na bábätko.
Zobraziť galériu (10)
Nicole Thea sa tešila na bábätko.  (Zdroj: Instsgram)

Partner mladej youtuberky prišiel o svoju lásku a o synčeka.
Zobraziť galériu (10)
Partner mladej youtuberky prišiel o svoju lásku a o synčeka.  (Zdroj: Instsgram)

Viac o téme: Nicole Thea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu