Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V jazere, kde zmizla hviezda Glee, našli mŕtvolu: FOTO, ktoré trhajú srdce!

Naya Rivera Zobraziť galériu (8)
Naya Rivera (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bolesť, smútok a zúfalstvo! Tým všetkým si v uplynulých dňoch prechádzali priatelia a rodina herečky menom Naya Rivera, ktorá bola od 8. júla nezvestná. Hviezda seriálu Glee si spolu so 4-ročným synom vyšla na jazero Piru. Podľa jeho slov sa mama po pobyte v jazere už na pontónovú loď nevrátila. Brunetku s veľkou nádejou hľadali aj jej najbližší... V pondelok ráno však miestna kancelária šerifa oznámila, že v jazere našli mŕtve telo.

Keď sa v médiách objavili správy o tom, že Naya Rivera je nezvestná, v šoku boli nielen fanúšikovia seriálu Glee. 33-ročná herečka sa stratila počas pobytu na jazere, kam sa vybrala so štorročným synčekom Joseym. Ten bol nájdený ako oblečený v plávacej veste spal na lodi. 

Konšpiračná teória o smrti hviezdy Glee: Zrejme sa utopila v jazere, ale… Naznačila vlastnú smrť?!

Hneď v tom momente sa rozbehla pátracia akcia. Aj keď polícia tvrdila, že Naya je s najväčšou pravdepodobnosťou mŕtva, jej blízki sa nezvdávali nádeje. „Nayina mama a brat boli pri jazere každý deň od chvíle, čo zmizla. Boli v neustálom kontakte s kanceláriou šerifa a zapájali sa aj do pátrania,” uviedol pre People zdroj z ich okolia. 

Bulvárnym fotografom sa herečkinu mamu Yolandu podarilo zvečniť, ako plakala na brehu jazera a ruky jej smerovali k jazeru. FOTO nájdete TU! Rodina a priatelia seriálovej hviezdy sa nazdávajú, že nešlo o samovraždu. 

Herečku hľadal aj jej bývalý manžel Ryan Dorsey. Bulvárny fotograf ho zvečnil, ako plače na brehu jazera.
Zobraziť galériu (8)
Herečku hľadal aj jej bývalý manžel Ryan Dorsey. Bulvárny fotograf ho zvečnil, ako plače na brehu jazera.  (Zdroj: profimedia.sk)

V pondelok ráno prišla z kancelárie šerifa smutná správa. V jazere Piru bolo nájdené mrtvé telo. Oficiálne nebolo potvrdené, že by išlo o herečku, avšak keďže v uplynulých dňoch v tejto oblasti nebola nahlásená iná nezvestná osoba, je vysoko pravdepodobne, že ide práve o Nayu.  

Galéria: Do pátracej akcie po herečke sa zapojili aj jej najbližší.

V tomto jazere zrejme zahynula herečka Naya Rivera. 
Zobraziť galériu (8)
V tomto jazere zrejme zahynula herečka Naya Rivera.   (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Naya Rivera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu