Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

66-ročná mama slávnej herečky ukázala telo: FOTO vám vyrazí dych!

Jada Pinkett Smith so svojou mamou. Zobraziť galériu (9)
Jada Pinkett Smith so svojou mamou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Neuveriteľné! Šoubiznis je plný žien, ktoré sa aj v zrelšom veku udržiavajú v skvelej kondícii. Perfektnou figúrou aktuálne prekvapila herečka a moderátorka Adrienne Banfield-Norris (66), ktorú ľudia poznajú aj ako mamu Jady Pinkett Smith (48). Známa šesťdesiatníčka sa na intagrame pochválila fotkou vymakaného brucha, ktoré jej môžu závidieť i mnohé mladšie ženy. Pozrite!

Na topkách sme už viackrát spomínali talkšou s názvom Red Table Talk, ktorú prostredníctvom facebooku vysiela Jada Pinkett Smith. Spoločnosť za červeným stolom, kde žiadna téma nie je tabu, jej robia dcéra Willow a mama Adrienne. 

Jada Pinkett Smith s mamou a dcérou.
Zobraziť galériu (9)
Jada Pinkett Smith s mamou a dcérou.  (Zdroj: Instagram)

Aj keď má posledná spomínaná dáma 66 rokov, mnohí tomu pri pohľade na ňu nechcú veriť. Bývalá zdravotná sestra totiž vyzerá fantasticky. Zdravá strava a pravidelný pohyb sú pre Adrienne samozrejmosťou. Dôkazom je fotka, ktorú aktuálne zverejnila na intagrame. V športovom oblečení totiž predviedla svoje vyšportované brucho.

Adrienne Banfield-Norris rozhodne nevyzerá ako väčšina jej rovesníčok.
Zobraziť galériu (9)
Adrienne Banfield-Norris rozhodne nevyzerá ako väčšina jej rovesníčok.  (Zdroj: Instagram)

Posledná epizóda šou Red Table Talk vyvolala veľký rozruch. Jada v nej otvorene hovorila o mileneckej afére s mladým raperom menom August Alsina. Aj keď obaja s manželom Willom najskôr všetky dohady popierali, teraz priznali, že na nich predsalen bolo čosi pravdivé. Jada vysvetlila, že vzťah medzi ňou a mladíkom sa prehlbil v čase, keď ich manželstvo prechádzalo krízou a boli v podstate rozídení. 

Viac o téme: Jada Pinkett SmithAdrienne Banfield-Norris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu