Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovský žiaľ Johna Travoltu: Rakovina mu vzala milovanú manželku

John Travolta prišiel o milovanú manželku. Zobraziť galériu (2)
John Travolta prišiel o milovanú manželku. (Zdroj: SITA)

FLORIDA - Ikonického Dannyho z muzikálu Pomáda zasiahla rana osudu. Rakovina prsníka vzala Johnovi Travoltovi (66) jeho milovanú manželku Kelly Preston (57). Napriek tomu, že bojovala statočne, choroba bola silnejšia.

Opäť stratil milovanú osobu. Po tom, čo v roku 2009 zomrel jeho syn Jett, ktorý mal vtedy len 16 rokov, teraz prišiel o manželku. Johnovi Travoltovi ju vzala zákerná rakovina prsníka. A hoci bojovala statočne, nakoniec svoj boj prehrala. So smutnou správou sa herec podelil s fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete.

„S ťažkým srdcom vás informujem, že moja nádherná manželka Kelly prehrala dvojročný boj s rakovinou prsníka. Bojovala odvážne s láskou a podporou mnohých. Moja rodina a ja budeme navždy vďační jej lekárom a sestričkám v MD Anderson Cancer Center, všetkým zdravotníckym centrám, ktoré nám pomohli, rovnako ako mnohým jej priateľom a milovaným, ktorí stáli po jej boku. Jej láska a život ostanú navždy v pamäti. Beriem si nejaký čas, aby som tu mohol byť pre svoje deti, ktoré stratili mamu, odpusťte mi preto, ak o nás chvíľu nebudete počuť,“ napísal so smútkom Danny z Pomády, ktorý chce svoj čas momentálne venovať svojmu synovi Benjaminovi a dcére Elle Bleu.

John Travolta oznámil smutnú správu prostredníctvom Instagramu.
Zobraziť galériu (2)
John Travolta oznámil smutnú správu prostredníctvom Instagramu.  (Zdroj: Instagram J.Ť.)

Viac o téme: John TravoltaKelly Preston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu