Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Britská sexbomba predviedla TELO po karanténe: Páni, to sú MELÓNY!

Kelly Brook Zobraziť galériu (12)
Kelly Brook (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Pozerá jej niekto inam? Kelly Brook (40) patrí vo Veľkej Británii medzi úspešné celebrity. Živí sa ako modelka, herečka, moderátorka a na konte má účinkovanie v mnohých televíznych reláciách. Taktiež je považovaná za jednu z najsexi hviezd v krajine. Že právom, dokázala, keď na instagrame zverejnila aktuálne fotky v bikinách.

Kelly Brook je krásna žena, ktorá sa pravidelne objavuje v rôznych rebríčkoch najsexi žien sveta. Na konte má množstvo vydarených spoluprác a úspechov. S modelingom začala ako 16-ročná a s pribúdajúcimi rokmi dokázala, že má nielen peknú tváričku a božské telo, ale tiež, že je všestranne nadaná.

Takto vyzerala Kelly Brook v bikinách kedysi.
Zobraziť galériu (12)
Takto vyzerala Kelly Brook v bikinách kedysi.  (Zdroj: Instagram)

Aj keď je Kelly už roky šťastne zamilovaná, o svoj sexepíl a krivky sa ochotne podelí s celým svetom. Na instagrame bežne zverejňuje fotky v plavkách. Urobila tak aj v týchto dňoch a sebavedomo predviedla svoje obliny.

Z reakcií followerov je jasné, že Brook dodala odvahu mnohým smrteľníčkam, ktorým sa počas karantény podarilo pribrať. A chlapom, ktorým sa páčia ženy krv a mlieko, rozhodne spríjemnila deň. Čo na postavu britskej sexbomby hovoríte vy?

Kelly Brook
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram)

Kelly Brook
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kelly Brook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu