Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fanúšikovia seriálu Glee v šoku! Hviezda (33) je nezvestná: Asi sa utopila v jazere... Našli len jej syna!

Naya Rivera sa preslávila ako Santana v seriáli Glee. Zobraziť galériu (4)
Naya Rivera sa preslávila ako Santana v seriáli Glee. (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Herečka Naya Rivera (33) sa preslávila ako jedna z hlavných postáv úspešného seriálu Glee. O predstaviteľku roztlieskavačky Santany majú však jej fanúšikovia aktuálne obrovský strach. Je nezvestná. S najväčšou pravdepodobnosťou sa utopila v jazere. Na požičanej lodi našli len jej syna!

Obľúbený americký seriál Glee je azda prekliaty. Pred siedmimi rokmi televíznym svetom otriasla smrť len 31-ročného Coryho Monteitha, ktorý stvárnil hlavnú postavu Fina, o 5 rokov neskôr si po odsúdení z prechovávania detskej pornografie siahol na život herec Mark Salling (Pack). A aktuálne sú fanúšikovia opäť v šoku. 


Zomrel herec Cory Monteith (†31) z obľúbeného seriálu Glee!


Dnes sa totiž na verejnosť dostala informácia, že herečka Naya Rivera, ktorá v seriáli stvárnila roztlieskavačku Santanu, je nezvestná. Tmavovláska a jej štvorročný syn si v stredu dopoludnia požičali malú loďku a vyrazili na jazero Piru. Keď však slávna Američanka v dohodnutú hodinu plavidlo nevrátila, majiteľ sa ich vydal hľadať. 

Na palube však našiel už iba vydeseného chlapca. Nayin syn povedal, že si šli zaplávať, ale vrátil sa len on. Jeho mama bola v tú chvíľu nezvestná už niekoľko hodín. Podľa vyšetrovateľov si Rivera nevzdala záchrannú vestu, ktorá bola povinnou výbavou. Potápači po nej pátrajú, no myslia si, že sa utopila. 

Naya Rivera ešte včera, tesne predtým, ako sa stala nezvestnou, zverejnila na Instagrame fotku so svojím synom.
Zobraziť galériu (4)
Naya Rivera ešte včera, tesne predtým, ako sa stala nezvestnou, zverejnila na Instagrame fotku so svojím synom.  (Zdroj: Instagram N.R.)

VIDEO: Naya Rivera v seriáli Glee spievala pieseň If I Die Young (Keď zomriem mladá), ktorá dnes nadobúda úplne iný zmysel. 

Viac o téme: GleeNaya Rivera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu