Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Napätie po smrti českého herca: Rozhádaní príbuzní... Pohreb po mesiaci bez súhlasu rodiny!

Čestmír Řanda Zobraziť galériu (3)
Čestmír Řanda (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Herec Čestmír Řanda (†60) nečakane zomrel pred pár týždňami. Hoci ostatky herca už boli spopolnené, žiadny obrad na jeho pamiatku ešte neprebehol. Časť rodiny si to totiž neželá. Jeho partnerka sa však napriek tomu rozhodla nechať dnes odslúžiť omšu.

Ubehol už takmer mesiac od smrti Čestmíra Řandu, ktorý zomrel po infarkte. No zádušná omša sa bude konať až dnes o 15.30. „Chcela som, aby sa s ním tí, čo ho mali radi, mohli dôstojne rozlúčiť. Mnohí jeho príbuzní z Plzně o to stáli, aj priatelia v Prahe, preto sme to usporiadali. Farárovi som nahlásila 20 účastníkov, ale pretože sa to rozkríklo, čakám podstatne väčšiu účasť,” povedala pre eXtra.cz hercova posledná partnerka Michaela Kryčfalušij.

Napriek jej slovám ale s poslednou rozlúčkou nesúhlasila celá Řandova rodina. Časť z nej nechcela usporiadať vôbec žiadny obrad. „Pôjde o klasickú zádušnú omšu. Urna s popolom Čestmíra na mieste nebude, rodina ju odmietla vydať. Pozostalí, prvá manželka a najstarší syn, si to nepriali,” prezradil zosnulého kamarát Jan Bauer. 

Napätie po smrti českého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Čestmír Řanda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu