Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hollywood v slzách: Herečku z Priateľov zabila rakovina!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Svoj boj prehrala! Herečka Mary Pat Gleason stvárnila množstvo postáv a úloh. Spomenúť možno jej účinkovanie v seriáloch Priatelia, Sex v meste, 2 baby na mizine a Zúfalé manželky, či filmy Moderná Popoluška, Božský Bruce alebo Dovolenka za trest. Jej fanúšikov a kolegov zasiahla v týchto dňoch smutná správa. 70-ročná umelkyňa zomrela.

Galéria: Mary Pat Gleason v seriáloch a filmoch.
Mary Pat Gleason síce nepatrila medzi celebrity, ktoré by boli v médiách často spomínané, avšak jej tvár je mnohým dobre známa. Zahrala si totiž v mnohých obľúbených seriáloch a filmoch. 

Podľa informácií portálu Variety, 70-ročná herečka v utorok v noci zomrela po ťažkom boji s rakovinou maternice. Smutnú správu potvrdil médiám aj jej manažér, ktorý dodal, že bola veľkou bojovníčkou až do konca. Mary Pat bola prvýkrát rakovina maternice diagnostikovaná v roku 2014. Vtedy liečba zabrala. Rakovina však zaútočila opäť. 

Smrť Mary Pat zasiahala mnohých jej kolegov. „Bola to jedna z najdrahších a najmilších ľudí, čo som mal česť spoznať. Bola oveľa viac, než len úžasnou herečkou. Starostlivá, zábavna a darom pre každého vo svojom okolí. Neviem si predstaviť svet bez jej usmiatej tváre a milej povahy,” napísal na facebooku jej kolega Ron Fassler. 

Mary Pat Gleason svoj boj s rakovinou prehrala.
Zobraziť galériu (2)
Mary Pat Gleason svoj boj s rakovinou prehrala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mary Pat Gleason
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu