Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Promi dcéra protestovala v uliciach: Podprsenka zostala doma!

Ireland Baldwin Zobraziť galériu (10)
Ireland Baldwin (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Amerika v týchto dňoch žije protestami proti policajnému násiliu, ktoré vyvolalo úmrtie Afroameričana Georgea Floyda. Vo veľkom ich podporujú aj mnohé celebrity. Niektoré z nich dokonca neváhali výjsť do ulíc. Medzi nimi napríklad aj modelka Ireland Baldwin (24)

George Floyd zomrel pred týždňom pri zásahu policajtov. Tí ho zadržali, keď chcel platiť falošnou bankovkou. Muži zákona ho spútali a keď ležal na zemi, jeden z nich - Derek Chauvin mu niekoľko minút kľačal na krku. Po zatknutí sa George sťažoval, že nemôže dýchať. Nakoniec prestal rozprávať a v nemocnici ho potom vyhlásili za mrtvého. Smrť Afromeričana vyvolala nepokoje a protesty po celej Amerike.   

Do boja proti rasizmu sa postupne zapájajú veľké celosvetové firmy i celebrity. Sociálne siete zaplavili odkazy a reakcie slávnych celebrít. Spomenúť možno Beyoncé, Rihannu, Reese Witherspoon, Lady Gaga, Michaela Jordana, Kylie Jenner a mnoho iných. 

Zmienku si určite zaslúžia aj slávne tváre, ktoré nezostali doma a išli protestovať do ulíc. Fotografom sa podarilo zvečniť napríklad modela a niekdajšieho najsexi väzňa Jeremyho Meeksa, speváčku Halsey, modelku Emily Ratajkowski s manželom, či zaľúbencov Camilu Cabello a Shawna Mendesa, i Bena Afflecka s novou láskou Anou de Armas. 

Svoju nespokojnosť dala účasťou na proteste najavo i dcéra Aleca Baldwina a Kim Basinger - Ireland. Nežne pôsobiaca kráska, ktorá sa venuje modelingu, si pri tej príležitosti obliekla džínsy a biely top, pod ktorý si nedala podprsenku. Nuž, nečudo, že v dave ľudí vytŕčala...

Ireland Baldwin sa zučastnila protestov. Pod biely top si nedala podprsenku, a tak vytŕčala z davu.
Zobraziť galériu (10)
Ireland Baldwin sa zučastnila protestov. Pod biely top si nedala podprsenku, a tak vytŕčala z davu.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Ireland Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu