Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena slávneho speváka otvorila ústa a... Šokujúce odhalenie!

 Robbie Williams s manželkou Aydou Field Zobraziť galériu (5)
Robbie Williams s manželkou Aydou Field (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nebolo to vždy také ružové! Spevák Robbie Williams (46) a jeho manželka Ayda Field (41) tvoria stabilný a harmonicky pár. Spolu majú štyri ratolesti a šťastie z nich len tak srší. V aktuálnom rozhovore pre The Times však kráska priznala, že po boku slávneho búrliváka si aj dosť vytrpela.

Dostala ho! Robbie Williams je svetu známy nielen ako talentovaný a obľúbený spevák, ale preslávila ho aj povesť búrlivaka. Skrotiť ho veru nebolo vôbec jednoduché. Dôkazom sú aj slová jeho manželky, ktorá ho dostala do chomúta v roku 2010. 

Romantickej svadbe však predchádzali tri rozchody. A čo je šokujúce, bol to práve Robbie, čo dal sexi brunetke vždy kopačky. „Viackrát mi zlomil srdce. Ale bola som do neho bláznivo zamilovaná. Je to milý a nádherný človek. Je veľmi šarmantný, zábavný a jednoducho úžasný. Získal si moje srdce a je mojou spriaznenou dušou,” vyznala sa v rozhovore pre The Times sympatická herečka. 

Prekvapivé tiež je, že o Robbieho vždy zabojovala. A neodrádzalo ju ani to, že jeho predstavy o budúcnosti sa nezhodovali s tými jej. „Hovorieval, že sa nikdy neožení a nebude mať žiadne deti. Dnes sa toho len smejeme,” dodala Ayda. Trpezlivosť a vytrvalosť sa jej napokon vyplatila. Slávneho búrlivka skrotila a tieto jeho vyjdrenia sú ozaj len minulosťou. 

V roku 2010 sa dvojica zosobášila a majú spolu 7-ročnú dcérku Theodoru Rose, o dva roky mladšieho syna menom Charlton Valentine, 18-mesačnú dcérku Colette Josephine a nedávno narodeného chlapčeka, ktorému dali meno Beau Benedict Enthoven. Posledné dve ratolesti im vynosila a porodila náhradná matka.

„Väčšinu času spolu skvele vychádzame. Cením si jeho názory a verím jeho odpovediam. Vie ma rozosmiať tak, ako nikto iný na tejto planéte,” uzavrela Ayda, ktorá spolu so svojim slávnym manželom má podcast s názvom At Home With the Williams, v rámci ktorého sa s fanúśikmi delia o svoje súkromie. 

Galéria: Robbie Williams a Ayda Field sa spolu rozhodne nenudia.
Robbie Williams sa nechcel nikdy ženiť a mať deti. Dnes je z neho milujúci manžel a starostlivý štvornásobný tatko.
Zobraziť galériu (5)
Robbie Williams sa nechcel nikdy ženiť a mať deti. Dnes je z neho milujúci manžel a starostlivý štvornásobný tatko.  (Zdroj: Instagram)

 

 

Viac o téme: Robbie WilliamsAyda Field
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu