Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Neter Michaela Jacksona (†50) dobodali: 7 rán nožom... Rasistický útok!

Neznáma žena dobodala neter Michaela Jacksona, Yasmine. Zobraziť galériu (7)
Neznáma žena dobodala neter Michaela Jacksona, Yasmine. (Zdroj: Instagram Y.J./Profimedia)

LOS ANGELES - Amerika sa aktuálne pasuje s obrovskými demonštráciami, ktoré rozpútala smrť Georgea Floyda. Černocha zabil policajt, keď mu celých 8 minút kľačal na krku, kvôli čomu muž nemohol dýchať. Protesty však zjavne vyburcovali aj rasistov. Obeťou jedného z nich sa stala aj neter Michaela Jacksona (†50), Yasmine (25). Neznáma žena ju dobodala nožom!

Rasizmus je, bohužiaľ, stále súčasťou tohto sveta. Aktuálne sa v USA proti nemu snažia bojovať. Po smrti Georgea Floyda, ktorého zabil policajt tým, že mu celé minúty kľačal na krku, ľudia vyšli do ulíc a demonštrujú. Toto však vyzvalo do aktivity aj rasistov, ktorí čoraz viac útočia na ľudí s tmavou pleťou. 

Galéria: Michael Jackson

Jednou z obetí takéhoto útoku sa stala aj neter legendárneho kráľa popu Michaela Jacksona, Yasmine. 25-ročná žena sa na sociálnej sieti Instagram podelila o zábery svojich zranení - z ničoho nič ju totiž dobodala žena, žijúca v rovnakom bytovom komplexe. 

„Dňa 30. mája som bola napadnutá ženou, ktorá ma prenasledovala a niekoľkokrát ma bodla, zatiaľ čo kričala, že som neger,“ popísala Jackson svoj zážitok webu Go Fund Me. „Keď som pred ňou utekala, dostala som astmatický záchvat. Prebehla som okolo dvoch mužov, tí mi nepomohli a ľudia v pozadí si všetko len natáčali. Keď ma tá žena chytila, začala útočiť nožom, pobodala ma a porezala,“ opísala Yasmine.

Napokon jej niekto pribehol na pomoc a zavolal políciu a záchranku. Žena, ktorá 25-ročnú neter kráľa popu napadla, bola pôvodne odvinená len z ublíženia na zdraví. Napokon jej však pripísali pokus o vraždu a Jackson bojuje za obvinenie zo zločinu z nenávisti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was stabbed 7 times right by my house because “I’m a nigger”. This woman chased me down and started stabbing me. She said it’s because I was a nigger and that’s all I could hear while I was being stabbed. I can’t move my neck at all. I’m scared to be alone. I asked people to help me because she was stabbing me and nobody helped. Until someone did, actually a few people did & I am thankful for you. I pray to God that if you have any kind of hatred in your heart towards black people that you heal it. I didn’t deserve this, nobody does. Oh & btw I’m still fucking proud to be black. @shaunking , please help me. They only are charging her with a felony battery with a deadly weapon. I feel like she deserves attempted murder and also this is a HATE CRIME. SHE CALLED ME A NIGGER & THERE ARE WITNESSES SHARE SHARE SHARE SHARE PLEASE!!!!!!! Update: THEY BOOKED HER FOR ATTEMPTED MURDER, BATTERY WITH A DEADLY WEAPON, AND A HATE CRIME. PRELIMINARY HEARING WILL BE THIS MONTH.

Príspevok, ktorý zdieľa Yasmine Jackson ⚤ (@yasminejackson_),

Viac o téme: Michael Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu