Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tento ROZVOD nebude lacný: Jojkársky moderátor zhrabne 6 miliónov?

Jakub Prachař a Agáta Hanychová Zobraziť galériu (2)
Jakub Prachař a Agáta Hanychová (Zdroj: Instagram J.P.)

PRAHA - Keď vyšlo najavo, že Jakubovi Prachařovi a Agáte Hanychovej to nevyšlo, moderátor sa odsťahoval zo spoločného domu, kde zostala jeho žena s deťmi. A zostane to tak aj po rozvode. Ibaže rodina bývalej modelky musela predať lukratívnu chatu, aby mohla svojho čoskoro exmanžela vyplatiť.

Herečka Veronika Žilková v nedávnom internetovom vysielaní netajila, že je rada, že sa jej dcéra Agáta Hanychová rozvedie s Jakubom Prachařom. Ako však vyšlo najavo, rodinu to stálo nemalé peniaze. 

Keď herečka v apríli predávala svoju milovanú chalupu, netajila, že niekto z rodiny potrebuje súrne peniaze. Nehnuteľnosť v lukratívnej lokalite predali za takmer 6 miliónov českých korún. Teraz Žilková prezradila, že to urobila práve kvôli Agáte.

Galéria: Agáta Hanychová

„Mali sme 60 rokov chalupu, ale z finančných dôvodov som musela pristúpiť k predaju. Moja dcéra sa rozvádza a potrebuje peniaze. Rozlúčila som sa s veľkou životnou etapou a miestom, kde som väčšinou trávila dovolenky,” povedala v relácii Život vo hviezdach televízie Nova. 

Agáta si totiž postavila dom s manželom Jakubom. Hoci v čase dokončenia stavby priznali, že sa stavalo podľa predstáv speváka, moderátora a herca, nakoniec v dome po rozvode nezostane on, ale práve jeho exmanželka s dvomi deťmi. Peniaze z predaja chalupy teda pôjdu na jeho konto ako vyrovnanie. Otázka je len, či dostane celú sumu, alebo je čiastka vyrovnania nižšia a časť nechá Žilková aj svojej dcére, aby mala s deťmi z čoho žiť. 

Tento ROZVOD nebude lacný:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováJakub PrachařVeronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu