Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdna speváčka vyšla do ulíc v podprsenke a... Fíha! To brucho je tehotenské?

Lady Gaga Zobraziť galériu (4)
Lady Gaga (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Skrýva sladké tajomstvo? Speváčka Lady Gaga (34) sa svetu predviedla už v toľkých šokujúcich outfitoch, že hádam nikoho neprekvapí, keď vyrazí do ulíc v podprsenke. Najnovšie paparazzi zábery sú však i tak dosť zaujímavé. Slávna umelkyňa totiž pôsobí dojomom, akoby pod srdcom nosila dieťa.

Galéria: Lady Gaga
Speváčka Lady Gaga má množstvo fanúšikov, ktorých si získala svojim veľkým talentom. Úspechy žne nielen na hudobnej scéne, ale mnohým sa vryla do pamäte aj ako herečka vďaka výkonu vo filme Zrodila sa hviezda. A priaznivci by svojskej umelkyni dopriali konečne úspech aj v súkromnej sfére. 

Gaga má momentálne po svojom boku pracháča menom Michael Polansky. Ten je investorom, podnikateľom a výkonným riaditeľom spoločnosti Parker Group, ktorá sa zameriava aj na charitatívne iniciatívy. Veru, dobrá partia. A mnohí fanúšikovia by sa určite potešili, keby zo speváčky konečne spravil Lady Mamu. 

Nečudo, že aktuálne paparazzi zábery vyvolali búrlivé diskusie. Lady Gaga spoločne s bohatým frajerom vyšli na prechádzku do ulíc a vrchnú časť jej outfitu tvorila len podprsenka. Chudá speváčka mala prekvapivo zaoblené brucho a vyzerala ako tehotná. Tieto dohady doposiaľ nekomentovala. A tak nevedno, či len pribrala počas karantény, alebo sa jej telo ozaj mení pod vplyvom tehotenstva. Nuž, uvidíme...

Lady Gaga vyzerá na aktuálnych záberoch ako keby bola tehotná.
Zobraziť galériu (4)
Lady Gaga vyzerá na aktuálnych záberoch ako keby bola tehotná.  (Zdroj: profimedia.sk)
   

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu