Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známej modelke rastie doma konkurencia: Kate, tá je krásna!

Kate Moss Zobraziť galériu (6)
Kate Moss (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V maminých šľapajách! Kate Moss (46) patrí medzi hviezdy, ktoré netreba nikomu predstavovať. A vyzerá to tak, že úspešnú kariéru má pred sebou i jej dcéra Lila. 17-ročná kráska robila slávnej mame nedávno spoločnosť v uliciach a asi nám aj vy dáte za pravdu, že z nej rastie atraktívna slečna.

Jedna krajšia, ako druhá! Vyzerá to tak, že krása v rodine modelky Kate Moss sa dedí. Okrem nej ohúri šarmom i jej nevlastná sestra Lottie, ktorá rozhodne nepatrí medzi hanblivky. Atraktívna žena rastie aj z modelkinej dcéry Lily Grace. 

Kate spoločne so svojou slávnou mamou si vyšli pred pár dňami do londýnskych ulíc. A niet pochýb, že sa za nimi obzerali nielen paparazzi. Obe dámy totiž vyzerali skvele.  

Lila sa môže pochváliť prvými modelingovými skúsenosťami. Za sebou má napríklad spoluprácu s Marcom Jacobsom. „Už od malička som videla, ako svet modelingu funguje. Vždy som sa oň zaujímala,” prezradila v rozhovore pre Allure modelkina dcéra. „Po svojom prvom fotení som si povedala, že som si to užila a chcem v tom pokračovať,” dodala. A kráska má pred sebou sľubnú kariéru, čo poviete?

Galéria: Lila Grace Moss a jej prvé modelingové skúsenosti.
Kate Moss so svojou krásnou dcérou.
Zobraziť galériu (6)
Kate Moss so svojou krásnou dcérou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate MossLila MossLila Grace Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu