Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bizarné plavky známej silikónky: Stačil milimeter a...

Blac Chyna Zobraziť galériu (10)
Blac Chyna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - ...ukázala by VŠETKO! Nie je tajomstvom, že bývalka rapera Tygu a Roba Kardashiana - Blac Chyna (32) nepatrí medzi hanblivky. Svoje potetované a silikónom vylepšené telo s nadšením pretŕča pri každej možnej príležitosti. Urobila tak aj v uplyulých dňoch, keď si zapózovala v poriadne odvážnych plavkách.

Blac Chyna odštartovala svoju kariéru v striptérskom klube. Vystupovala v ňom v čase, keď študovala na univerzite. K titulu sa nedopracovala... Avšak tanec jej napokon otvoril dvere do šoubiznisu.

V roku 2011 napríklad účinkovala v klipe rapera menom Tyga. S ním napokon tvorili pár, až kým ju v roku 2014 nevymenil za Kylie Jenner. Dvojica má spolu syna. V roku 216 sa svojej sokyni pomstila tak, že sa zaplietla s jej nevlastným bratom Robom Kardashianom. Tomu porodila dcérku a istý čas mali dokonca vlastnú reality šou. Nasledoval však rozchod, ktorý sprevádzalo viacero špinavostí. Rob napríklad zverejnil pikantné fotky svojej bývalky na webe. 

Keď už je reč o internete, Blac Chyna má na instagrame viac ako 16 miliónov followerov. S nimi sa pred pár dňami podelila o fotky v extrémne vykrajovaných plavkách, ktoré odhaľovali nielen jej početné tetovania, ale dokonca aj oblasť intímnych partií. Nuž, na tento kúsok by si netrúfla každá...

Blac Chyna
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Blac Chyna
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Blac Chyna
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)
   

Viac o téme: Blac Chyna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu