Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škandál českej herečky: Prehovorila o rozkročenej fotke s rúškom TAM DOLE!

Nela Boudová Zobraziť galériu (8)
Nela Boudová (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Povinnosť nosiť vždy a všade rúška sa mnohým nepozdávala. Česká herečka vyjadrila svoj nesúhlas kontroverznou fotkou, na ktorej leží s rozkročenými nohami a namiesto bielizne má v rozkroku rúško. Po mesiaci povedala o tomto svojom čine viac.

Nela Boudová v apríli ku škandálnej fotografii napísala, že ide o jej punkové vyjadrenie občianskej nespokojnosti. „Rúška áno, ale v obchodoch a verejnej doprave. Prosím, čítajte si štatistiky úmrtí z minulých rokov, hľadajme si informácie a nebuďme ako stádo oviec. Nebojme sa. Je predsa jasné, komu to prospeje. A ďakujem všetkým, čo nasadzujú svoje zdravie a silu,” uviedla vtedy v popise k snímke na Instagrame. 

Nela Boudová
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Teraz situáciu okolo vzniku kontroverzného záberu viac objasnila pre portál extra.cz. „Vzniklo to vo veselom rozpoložení, potom som to ale na sociálnu sieť dala v zúfalom stave, keď sa mi nepáčilo veľa vecí,” vysvetlila. Štvalo ju, ako vláda menila rozhodnutia každý deň a ako televízie podľa nej zbytočne vyvolávali v ľuďoch strach. „Všetci sa mali snažiť upokojovať, nie vyvolávať beznádej a strach z budúcnosti,” myslí si Nela. 

Podľa nej občania až príliš slepo počúvali nariadenia. Automaticky a bez rozmýšľania. „Ľudia prevzali rúška ako náhubky, na nič sa nepýtajú, poslúchajú. Zdá sa mi, že málo samostatne premýšľame. Akoby niektorí prestali používať mozog,” uviedla Boudová. Treba však povedať, že takéto príkazy majú účinnosť práve vtedy, ak sa im všetci podriadia, najmä pri chorobe, o ktorej prenášač dlhší čas ani nemusí vedieť. 

Herečka priznala, že po zverejnení spomínanej fotografie dostala rôzne reakcie, aj pozvania na hotel. „Niektoré boli slušné, iné vulgárne. Niekto mi hrozne nadával, ďalší sa smial a gratuloval mi. Pre mňa to bola zaujímavá psychologická sonda do duše ľudí,” uzavrela tému. 

Škandál českej herečky: Prehovorila
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Bioscop)

Viac o téme: Nela Boudová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu