Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Madonna opäť pobúrila verejnosť: Holé prsia a nohy dokorán!

Madonna Zobraziť galériu (5)
Madonna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nikdy ju to neomrzí! Slávna speváčka Madonna (61) ľuďom už neraz vyrazila dych. Kontroverzné správanie, výstredné outfity a šokujúce fotky jej totiiž vôbec nie sú cudzie. Aj v týchto dňoch sa postarala o rozruch. Pomohla si pri tom archívnou fotkou, ktorá rozhodne nie je určená očiam puritánov.

Galéria: Madonna
Len nedávno sme sa s vami na topkách podelili o záber, na ktorom speváčka Madonna bez hanby predvádza svoj 61-ročný zadok. Prešlo pár dní a opäť sa jej podarilo niektorým jedincom vyraziť dych. Na internet totiž dala o čosi pikantnejšiu fotku.

Spomínaný záber pochádza z minulosti a slávna blondínka je na ňom zvečnená v celkom priesvitnej podprsenke a nohavičkách. Na provokatívnosti pridala zvolená póza, pri ktorej má roztiahnuté nohy. Madonna chcela takto poukázať na to, že v období, keď mnohí dodržiavajú karanténu, ani iné oblečenie nepotrebuje. 

Ako už býva zvykom, reakcie na kontroverznú fotku boli rôzne. Madonna pridala komentár, v ktorom dala jasne najavo, že z negatívnych komentárov si ona určite ťažkú hlavu robiť nebude.

Madonna opäť pobúrila verejnosť.
Zobraziť galériu (5)
Madonna opäť pobúrila verejnosť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu