Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Victorie Beckham vyvolala rozruch: Fííííha, TOTO skrýva pred svetom!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (7)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Toto sa často nevidí! Victoria Beckham (46) má už roky prezývku Ľadová kráľovná a je pre ňu priam typické, že sa na verejnosti príliš neusmieva. Doma sa však mení na milujúcu partnerku a matku, ktorá nemá problém obdariť svojich najbližších úsmevom. Dokazuje to aj záber, ktorý aktuálne zverejnil na instagrame jej 15-ročný syn Cruz.

Rodina Beckhamovcov rozhodne patrí medzi tie najsympatickejšie famílie šoubiznisu. Victoria a David spolu držia aj v náročných časoch a ich manželstvo je aj po viac ako 20 rokoch pevné. Dvojica má spolu dcérku a troch synov, ktorí sú verejnosti tiež dobre známi.

Galéria: Beckhamovci majú krásnu rodinu.
Synovia prominentnej dvojice majú ambície pôsobiť v šoubiznise. Napomáhajú im k tomu aj vlastné instagramové profily. Najmladší Cruz tam v týchto dňoch zverejnil fotografiu, ktorá vyvolala množstvo ohlasov. A nepochybne mu zaručila i mnohých nových followerov.   

15-ročný mladík na spomínanej fotke pózuje spolu so svojou slávnou mamou. Obaja majú na sebe župany a Victoria - podržte sa - má na tvári ÚSMEV. Dokonca sa usmieva tak, až jej vidno zuby, ktoré svietia do diaľky. Práve žiarivobiely úsmev komentoval s humorom aj tatko David. „Ako veľmi biele sú mamine zuby? Tak, ako ich mal Ross z Priateľov,” napísal pod záber pobavený športovec. Narážal tým na situáciu z obľúbeného sitcomu, keď si Ross nechal gél na bielenie zubov o čosi dlhšie, než mal a vďaka tomu mu neprirodzene žiarili zuby.   

Cruz Beckham zverejnil fotku vysmiatej mamy.
Zobraziť galériu (7)
Cruz Beckham zverejnil fotku vysmiatej mamy.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu