Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Reality hviezdička radí: Takto si okoreníte SEXuálny život v karanténe!

Megan Barton-Hanson Zobraziť galériu (9)
Megan Barton-Hanson (Zdroj: Instagram MBH)

LONDÝN - Aktuálne je väčšina z nás izolovaná doma a nudu zaháňame rôznymi spôsobmi. Bývalá modelka a hviezdička reality šou Megan Barton-Hanson (25) však myslí aj na sexuálny život ľudí a radí im, ako si ho v týchto časoch okoreniť.

V izolácii by sme nemali zanedbávať ani sexuálny život, myslí si hviezdička Megan Barton-Hanson. „Sú to neisté časy a ja neberiem celú túto situáciu na ľahkú váhu, ale musíme proste ten čas využiť čo najlepšie. Často je pre páry ťažké zladiť prácu aj starostlivosť o deti a mali by si tento čas, keď sú spolu zavretí, užiť vnútri aj v posteli,” povedala 26-ročná bývalá modelka pre The Sun. 

Ako dodala, nič takéto pravdepodobne už nezažijeme, tak prečo to nevyužiť na posilnenie vzťahu a okorenenie si sexuálneho života. „Využite ten čas, ktorý teraz máte s partnerom,” radí Megan, ktorá sa nedávno stala ambasádorkou obchodu so sexi bielizňou a erotickými pomôckami. 

Reality hviezdička radí: Takto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram MBH)

Jednou z jej rád je robiť si veľa selfies – teda, robiť ich pre partnera, dokonca aj keď pobehujete po dome v teplákovej súprave. Ale oveľa lepšie je podľa nej navliecť sa do sexi bielizne. „Pekná bielizeň vám pomôže cítiť sa žensky a sexi,” hovorí z vlastnej skúsenosti. „Veľa dievčat mi hovorí, že muži preferujú nahotu, muži sú proste strašne jednoduchí, ale bielizeň pomôže žene cítiť sa sebavedomo a sexi,” dodala. 

A čo tí, ktorí nemajú partnera pri sebe? „Na 100 % si myslím, že by sa mali "nahodiť" a poslať svojej polovičke sexi fotky.”

Viac o téme: Megan Barton-Hanson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu