Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Princ Charles pozitívny na COVID-19: Len 5 dní po prevalení diagnózy... Na karanténu už kašle!

Princ Charles sa už v karanténe nedrží. Zobraziť galériu (4)
Princ Charles sa už v karanténe nedrží. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Len pred piatimi dňami sme na Topkách informovali, že princ Charles (71), najstarší syn kráľovnej Alžbety II. (93) a následník britského trónu, má koronavírus. Jeho príznaky boli síce slabé, no zákerná nákaza uňho bola potvrdená. O to šokujúcejšie je, že len po pár dňoch sa princ už v karanténe nedrží!


KORONAVÍRUS v kráľovskej rodine! Princ Charles má pozitívny test


Nie je to tak dávno, čo sa na verejnosť dostala šokujúca správa o tom, že britský následník trónu, princ Charles, bol pozitívne testovaný na zákerný koronavírus. V tom čase sa nechala vyšetriť aj jeho manželka Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu, no jej výsledky boli negatívne. 

Galéria: Princ Charles a jeho osudové ženy:

Už vtedy sa hovorilo, že boli jeho príznaky mierne. No málokto by čakal, že len pár dní po prevalení ťažkej diagnózy nastane v jeho zdravotnom stave zásadný zvrat. Sedemdesiatjedenročný Charles sa totiž už nezdržiava ani v karanténe. Ako potvrdil princov hovorca, následník trónu mal po konzultácii s lekárom opustiť statok Birkhall na panstve Balmoral.

Svojej manželke Camille sa však naďalej preventívne vyhýba. Charles mal už od začiatku vraj len veľmi mierne príznaky nákazy COVID-19 a vzhľadom k tomu, že sa jeho stav výrazne zlepšil, nebol vraj už dôvod na to, aby sa naďalej izoloval. 

Viac o téme: Princ Charles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu