Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa komička podporila tehuľky: Holými prsiami!

Americká herečka a komička Amy Schumer Zobraziť galériu (4)
Americká herečka a komička Amy Schumer (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

LOS ANGELES - Intímna fotka! Známa herečka a komička Amy Schumer (38) nepatrí medzi hviezdy, ktoré potrebujú byť tip-top za každých okolností. Dokonca nemá problém ukázať sa svetu tak, ako by pre iné hviezdy bolo neprípustné. Urobila tak aj v týchto dňoch. Pozrite!

Amy Schumer sa v máji minulého roka stala mamičkou. Manželovi Chrisovi Fischerovi porodila synčeka, ktorému dali meno Gene. Herečka si túto úlohu naplno užíva. Na instagrame občas vtipným spôsobom komentuje radosti a nástrahy materstva.

Galéria: Amy Schumer zverejňuje na instagrame aj takéto zábery.
Známa komička sa aktuálne na sociálnych sieťach zaoberá najmä témou koronavírusu.Pri tej príležitosti sa prihovorila i tehotným ženám. „Myslíme aj na vás,” napísala Amy. Tá pridala svoju fotku, ktorá vznikla po narodení syna. Schumer na nej pózuje s holými prsiami, keďže v danej chvíli ho zrejme skúšala nadojčiť    

Amy Schumer zverejnila na instagrame takúto fotku.
Zobraziť galériu (4)
Amy Schumer zverejnila na instagrame takúto fotku.  (Zdroj: Instagram)

Amy Schumer má na instagrame takmer 10 miliónov followerov, s ktorými sa delí o čokoľvek. Začiatkom roka napríklad priznala, že sa spolu s manželom snažia o to, aby synovi dopriali súrodenca. Netají sa tým, že museli zvoliť cestu umelého oplodnenia.    

Viac o téme: Amy Schumer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu