Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prvá obeť COVID-19 v kráľovskej rodine: Koronavírusu podľahla princezná!

Na koronavírus zomrela španielská princezná Mária Terézia Bourbonsko-Parmská. Zobraziť galériu (4)
Na koronavírus zomrela španielská princezná Mária Terézia Bourbonsko-Parmská. (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - Nebezpčný koronavírus neobchádza ani kráľovské rodiny. Nebezpečná nákaza Covid-19 sa doteraz potvrdila u britského princa Charlesa, monackého kniežaťa Alberta, aj u španielskej princeznej Márii Terézii Bourbonsko-Parmskej. Na verejnosť sa však teraz dostala informácia, že posledná z menovaných zákernej chorobe podľahla.

Zákerný koronavírus si denne vyžiada tisícky obetí po celom svete. A nevynecháva ani kráľovské rodiny - nákaza Covid-19 zasiahla už britskú, monackú, aj španielsku rodinu. No prvýkrát dala smrteľný zásah. Britský denník The Sun píše, že nebezpečnej nákaze podľahla španielská princezná.


KORONAVÍRUS v kráľovskej rodine! Princ Charles má pozitívny test


Princezná Mária Terézia Bourbonsko-Parmská mala 86 rokov, patrila teda do vysoko rizikovej skupiny obyvateľstva, pri ktorej má koronavírus často fatálne následky. Smutnú správu oznámil jej brat Henri Bourbonsko- Parmský. 

Mária Terézia sa narodila a aj zomrela v Paríži, hoci väčšinu svojho života prežila v španielskom Madride. Nikdy sa nevydala a nemala deti. 

Nákaza Covid-19 si vyžiadal prvú obeť z kráľovskej rodiny - koronavírusu podľahla španielská princezná Mária Terézia Bourbonsko-Parmská (vpravo).
Zobraziť galériu (4)
Nákaza Covid-19 si vyžiadal prvú obeť z kráľovskej rodiny - koronavírusu podľahla španielská princezná Mária Terézia Bourbonsko-Parmská (vpravo).  (Zdroj: Profimedia)

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

Viac o téme: Mária Terézia Bourbonsko-Parmská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu