Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO z kúpeľne promi páru: Prepánajána, veď ona je DOLE BEZ!

Coco Austin a Ice-T Zobraziť galériu (8)
Coco Austin a Ice-T (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nehanbí sa! Coco Austin (41) nikdy nemala problém s pretŕčaním svojich kriviek. A nezmenilo sa to ani po tom, čo sa stala mamičkou. Jej instagram je plný provokatívnych záberov. Jeden taký tam zverejnila aj v uplynulých dňoch.

Pre mnohých ľudí je kúpeľňa miestom, kde chcú mať súkromie. Zdá sa, že Nicole Austin, známa ako Coco, k nim nepatrí. Sexica, ktorá svojho času pózovala pre Playboy a spolu s manželom - raperom Ice-T mali viacero reality šou, to dokázala v uplynulých dňoch. 

Coco zverejnila na instagrame záber, ktorý vznikol práve v kúpeľni. Spoločnosť jej robil Ice-T, ktorý si plánoval oholiť tvár. Sexica mala na sebe len podprsenku a chystala sa zbaviť chĺpkov na intímnych miestach. „Priznanie. Kradnem Ice-ovi holiaci strojček, pretože je oveľa lepší, ako ten môj,” pripísala k fotke Coco.

Coco Austin zverejnila na instagame túto intímnu fotku.
Zobraziť galériu (8)
Coco Austin zverejnila na instagame túto intímnu fotku.  (Zdroj: Instagram)

Austin nedávno vyvolala búrlivé diskusie, keď svetu oznámila, že svoju 4-ročnú dcérku Chanel stále dojčí. Mnohé mamičky sú nadšené a ďakujú jej, že to takto verejne propaguje. Prevládajú však skôr negatívnejšie reakcie. Coco si však z nich ťažkú hlavu vôbec nerobí. Napokon, nikdy prehnane neriešila, čo si o nej kto myslí...

 

Viac o téme: Coco AustinIce-T
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu