Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávnu herečku desí koronavírus: Tým peklom si už raz prešla!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (6)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: Instagram)

PARÍŽ - Neberie to na ľahkú váhu! Mnohí ľudia s hrôzou sledujú, ako rýchlo sa šíri a kde všade už bol potvrdený koronavírus. Obavy a strach priznala aj herečka Gwyneth Paltrow (47), ktorá sa momentálne nachádza vo Francúzsku. Letela tam s respirátorom na tvári a pri tej príležitosti si spomenula na nakrúcanie filmu s názvom Nákaza.

VIAC O KORONAVÍRUSE NÁJDETE TU!

Na topkách sme vás informovali, že v Paríži aktuálne prebieha Fashion Week. Jeho súčasťou sú nielen módne prehliadky, ale aj rôzne večierky a sprievodné podujatia. Pozvanie na párty magazínu Harper's Bazaar prijala i známa herečka Gwyneth Paltrow. 

Sympatická blondínka však na európsky kontinent letela s veľkými obavami. Priznala to na instagrame, kde zverejnila fotku s respirátorom na tvári. „Na ceste do Paríža. Paranoidná? Obozretná? V panike? Pandémia? Propaganda? Paltrow sa chystá spať v lietadle s týmto na tvári. Už som v takomto filme bola. Buďte v bezpečí. Nepodávajte si ruky a často si ich umývajte,” napísala Gwyneth k záberu. 

Gwyneth Paltrow aj takýmto spôsobom varuje svojich fanúšikov a radí im, aby si na seba dávali pozor.
Zobraziť galériu (6)
Gwyneth Paltrow aj takýmto spôsobom varuje svojich fanúšikov a radí im, aby si na seba dávali pozor.  (Zdroj: Instagram)

Herečka si nepochybne vybavila nakrúcanie filmu s názvom Nákaza, kde si podobnú situáciu, aká sa deje, prežila pred kamerami. Spomínaný počin mal premiéru v roku 2011 a aktuálne prežíva trpký comeback. Vrátil sa totiž medzi aktuálne najpopulárnejšie filmy služby iTunes.    

Dej filmu Nákaza zachytáva situáciu, keď sa svetom šíri neznámy smrtiaci vírus z Číny. Príbeh sleduje rôzne opatrenia, ktoré boli nevyhnutné s cieľom zamedziť šírenie choroby i paniku obyvateľstva a snahu vedcov usilujúcich sa dostať všetko pod kontrolu. Okrem Paltrow si v počine zahrali aj Matt Damon, Marion Cottilard, Jude Law a Kate Winslet.  

VIDEO: Trailer k filmu Nákaza. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu